Σελίδες

Kissing in Athens: 5+1 μέρη για "κολασμένα φιλιά"








Ότι και να γίνει εμείς θα φιλιόμαστε. Ερωτευμένοι, προδότες, πολιτικοί, τραγουδιστές, κοσμικοί με φιλιά στον αέρα, διαδηλωτές ταξιδιώτες, στα παράνομα ή σε επίσημες στιγμές, βραβευμένοι και χαμένοι, ΟΛΟΙ, πάντα θα φιλιόμαστε. 






Το φιλί  είναι το άγγιγμα των χειλιών σε μια επιφάνεια. Αποτελεί συνηθισμένη πρακτική των ανθρώπων και μπορεί να είναι έκφραση αγάπης, τρυφερότητας ή σεβασμού. Χρησιμοποιείται ακόμα για χαιρετισμό και αποχαιρετισμό. Το φιλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκφρασθεί, επίσης, η ρομαντική αγάπη ή η σεξουαλική επιθυμία μεταξύ δύο ανθρώπων. 

6 μέρη στην Αθήνα που μπορείς να φιληθείς παθιασμένα

1.   Στους τσολιάδες στο Σύνταγμα: θα σας φωτογραφίσουν δεκάδες κινέζοι. Θα γίνετε διάσημοι και ο έρωτας σας θα κάνε τον γύρω του κόσμου. 

2.  Στη ρόδα του Allou fun park: Φιλί με ίλιγγο. Ο Χίτσκοκ το έκανε μέχρι και ταινία στο «Vertigo». 

3. Στο Πλανητάριο: Όπως είστε καθισμένοι και βλέπετε το μεγαλείο του γαλαξία, συνειδητοποιείτε και το μεγαλείο του ανθρώπου σας. Φιλήστε τον κάτω από το «σύμπαν».

4. Στο Αεροδρόμιο: Για του πολύ ψαγμένους (ανάμεσα τους και εγώ) υπάρχει ένα μυστικό parking που βλέπεις όλες τις προσγειώσεις και τις απογειώσεις.  

5. Στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών: στο φουαγιέ δίπλα στο «φιλί» του Ρόντεν. Ο καλλιτέχνης εμπνεύστηκε. Εμπνευστείτε και εσείς.

6. Τελεφερίκ Λυκαβηττού: Ένα φιλί με θέα την Αθήνα είναι αρκετό. Ωραία θέα, ρομαντικό φιλί και πολύ κουνημένο.