Σελίδες

Belvedere Vodka: Μυηθείτε στη φιλοσοφία του Relearn Natural



 

Ο ianastasis βρέθηκε στο  κήπο του Holy Garden...



Η Βelvedere Vodka, η αυθεντική πολωνική βότκα που δημιουργείται αποκλειστικά από σίκαλη και αρτεσιανό νερό, ξανασυστήνεται και μας μυεί στη φιλοσοφία του Relearn Natural στον μεταμορφωμένο κήπο του Holy Garden του Μεγάρου Μουσικής και μας καλεί για να ανακαλύψουμε ξανά την έννοια της φυσικότητας και να απολαύσουμε την απλότητα των πιο φυσικών συστατικών, που μόνο η Belvedere ξέρει να μεταμορφώνει σε εμπνευσμένα cocktails!


O ατμοσφαιρικός κήπος της Belvedere μας περιμένει όλους για 2 μόνο βραδιές για να απολαύσουμε γευστικά Belvedere Spritz cocktails με εσπεριδοειδή, φρέσκα βότανα και φρούτα, καθώς και μια σειρά από ξεχωριστά serves που ενσωματώνουν τη δέσμευση του βελούδινου αποστάγματος στα φυσικά πρότυπα.


Απολαύστε κι εσείς τη φιλοσοφία του Relearn Natural σε μια γιορτή με επίκεντρο τη φύση και τα εκλεκτά υλικά της, υπό τους ήχους της Angelika Dusk και της μπάντας της σε 2 μοναδικές live εμφανίσεις.



Ναταλία!

Χρύσα!


Ευχαριστούμε την diageo

Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία. Το όνομα μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα». Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malt, η Smirnoff Vodka, το Gordon´s Gin, το Baileys Creamy liqueur, η Ursus και η σαμπάνια Veuve Clicquot, είναι μερικά από τα δημοφιλή σήματα που εμπορεύεται η Diageo Hellas στην χώρα μας. Η Diageo μεταξύ άλλων θέτει την μετρημένη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της όπως εκφράζεται και στο όραμά της, από τη λέξη «υπεύθυνα»



Ρουχα:

Πουκάμισο: Zara
Παντελόνι: Emporio Armani
Παπούτσια: Zara