Σελίδες

ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ

Είσαι σε σχέση και τον τελευταίο καιρό δεν αντέχεις, θέλεις να χωρίσεις και να ζήσεις τη ζωή σου αλλα απο την άλλη θέλεις να κάνεις ακόμη μια προσπάθεια....4 τρόποι για να αναθερμάνεις τη σχέση σου!
1. Φτιάξε ατμοσφαιρα
Διακόσμισε τον χώρο σου με κεράκια κάψε εξωτικά αιθέρια έλαια στρώσε τα σατέν σεντόνια και βάλε ένα κρασί στο ψυγείο κατα προτίμηση κόκκινο!
2.Ο ερωτας περναει απο το στομάχι
Φτιάξε το αγαπημένο του φαγητό οχι οχι μην σου περάσει απο το μυαλό να το αγοράσεις για να μην λερώσεις την  κουζίνα σου ή φοβάσαι  μηπως δεν το πετύχεις...απλά προσπάθησε είμαι σιγουρη οτι θα το εκτιμήσει!Στρώσε το τραπέζι με ένα ωραίο τραπεζομάντιλο, τοποθέτησε τα πιάτα, τα μαχαιροπίρουνα και όλα τα υπόλοιπα στην κατάλληλη θέση,
3.Φόρεσε κάτι sexy
Ξέρεις έσυ!!!!!Προσπάθησε να του τραβίξεις την προσοχή απο τη στιγμή που θα ανοιξεις την πόρτα σου.Φορεσε κάτι ελαφρύ που να βγαίνει ευκολα δεν χρειαζεται να τον πεδέψεις.Είναι αυτονόητο ότι θα έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου και θα  βάλεις τα παπούτσια σου και το άρωμα σου φυσικά.
4. Κάνε τον να νιώσει βασιλίας
Αφού τον εντυπωσιάσεις με την μαγειρική σου και τον αναστατώσεις με την εμφανιση σου καιρός είναι να τον χαλαρώσεις !
Γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό τοποθέτησε κεράκια στον χώρο του μπάνιου και ρίξε στην μπανιέρα το αγαπημένο σου αφρόλουτρο!! Αφού τα ετοιμάσεις όλα κλέιστου τα μάτια με ένα μαντύλι ξέντυσε τον σιγά σιγά και μπέιτε στην μπανιέρα εκει κάνε τα ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΟΥ!!!

  • Δεν χρειάζεται να νίωσεις άσχημα για τιποτα απο τα παραπάνω!Αν αξίζει αυτό που έχετε θα φανεί..Απλά δώσε μια τελευταία ευκαιρία!!!!