Σελίδες

"ΦΙΛΟΙ ΜΗΔΕΝ"........

  Φίλοι...τι εννούμε άραγε με αυτή τη φράση,πόσοι μπορεί να νομίζουμε ότι έχουμε φίλους και τελικά δεν έχουμε τίποτά! Πως γίνεται να είσαι κολλητός με κάποιον χρόνια , και με μια στραβή να χάνονται όλα!!

  Μήπως πότε δεν είσασταν όσο φίλοι νόμιζες, ή άλλαξες εσύ?  Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, πότε δεν θα μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι έφταιξε, αλλα μάλλον δεν άξιζε για να τελείωσε με αυτο τον τρόπο! Άκομα και αν είσαι στεναχωριμένος ακόμα και αν θέλεις να κλειστείς στο σπίτι σου, μην δώσεις την χαρά σε αυτούς που σε πλήγωσαν...!
  Βγές έξω , άλλαξε περιβάλλον προσπάθησε να μην συχνάζεις στα μέρη που βγαίνατε, έκτος αν είσαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσεις.....Μόλις έρθει αυτη η στιγμή , βρές φίλους απο το παρελθόν(δεν μπορει όλο και κάποιον θα γνώριζες) και βγές στα μέρη που συχνάζουν....και δείξε τους ότι περνάς καλά και χωρίς αυτούς!!!!!!!

  Θέλει πραγματικά πολυ πολύ δύναμη να τους δείξεις ότι δεν σε νοιάζει και ότι είσαι καλά!Αλλά προσπάθησε το και που ξέρεις μπορεί αυτόι στο τέλος να σε παρακαλέσουν να γυρίσεις εκεί που πίστευαν ότι θα γυρνούσες και θα παρακαλούσες εσύ!!!!


         

Όσοι νιώθετε μόνοι, δε θα είστε για πάντα.

Στο χέρι σας είναι λοιπόν!