Σελίδες

Τα κοπλιμέντα που "ψοφάει" να ακούσει ένας άντρας απο μια κοπέλα ...




1. "Πιάνουν τα χέρια σου"
Ένα ωραίο σχόλιο που αφορά στα ταλέντα που διαθέτει  από την κουζίνα και τα υδραυλικά μέχρι το κρεβάτι, το αυτοκίνητο (μα πως αλλάζει το λάστιχο με τόση χάρη) ακόμα και τα γυμναστήριο (αυτά τα χέρια σηκώνουν τόνους κιλά σαν πούπουλο). Sίγουρα θέλει να ακούει πόσο καλός και δεξιοτέχνης είναι σε κάθε τομέα της ζωής του και πώς όσα κάνει εκτιμώνται.


2. "Με κάνεις να νιώθω τόσο (όμορφη, ασφαλής, σίγουρη, σέξι) και ό,τι άλλο ευχάριστο σου προκαλούν τα όσα για εσένα"
Αυτό είναι ένα από τα πιο ευγενή σχόλια που μπορείς να του κάνεις και εκείνος αμέσως θα εκτιμήσει πως το λες από καρδιάς. Ένας άντρας που κάνει προσπάθειες για να σου προκαλέσει όλα τα πιο πάνω και όχι να σε κάνει να σκας και να στεναχωριέσαι καθημερινά, σημαίνει ότι το προσπαθεί πολύ και οι προσπάθειές του πρέπει να εκτιμώνται και με έργα αλλά και με λόγια. Να ξέρει βρε αδερφέ, πώς ότι κάνει το κάνει καλά και είναι στο σωστό δρόμο.


3. "Θεέ μου είσαι τόσο , καυτός/ όμορφος/ ωραίος. Λατρεύω τα μάτια/ τα οπίσθια/ τα πτερύγια) και όποιο θειικό χαρακτηριστικό του προσέφερε απλόχερα ο καλός Θεούλης". θέλει να ξέρει πως μετράει και ειδικά όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση. Τσάμπα νομίζεις πως κοπανιέται νυχθημερόν στο γυμναστήριο. Βέβαια δεν αρκεί να του λες ότι είναι ωραίος αλλά πρέπει να του τονίζεις το σημείο/ σημεία επάνω του που πιστεύεις πως είναι τέλεια. Μπορεί να είναι οι ώμοι, τα μπράτσα, τα γαλαζοπράσινα ματάκια (ακόμα κι να μοιάζουν με κουμπότρυπες στο μέγεθος). Αφού του πεις με λόγια τι σε ξετρελαίνει επάνω του, άγγιξε τον απαλά και στο σημείο που εκθείασες. Θα τον κάνει να αισθάνεται Θεός!


4."Δεν καταλαβαίνω πως περνά ο χρόνος μαζί σου"
Με αυτό το κομπλιμέντο θα καταλάβει πως τον θέλει όχι μόνο για τη βιτρίνα (τη δουλεία, την εξωτερική εμφάνιση, τα χρήματα ή το ακριβό αυτοκίνητο) αλλά για όσα βλέπεις εσύ στην καθημερινότητα, ξοδεύοντας χρόνο μαζί του, που κυλά χωρίς να το καταλάβεις.


5."Αυτό το τζιν/ μπλουζάκι/ μποξεράκι/ παπούτσι/ καπελάκι σου πηγαίνει τρέλα"


6."Αυτό ήταν το καλύτερο ραντεβού/δείπνο/δώρο που μου έχει κάνει ποτέ κάποιος"
Μπορεί το μπλουζάκι που διάλεξε να σου κάνει δώρο να μην το φορέσεις ποτέ, μπορεί το φαγητό στο αγαπημένο του εστιατόριο να μην τρωγόταν, αλλά εσύ πρέπει να τον εμφυχώσεις να συνεχίσει τις ευγενικές αυτές χειρονομίες που με τον καιρό μπορείς να τις οδηγήσεις εκεί που θέλεις. Άλλωστε, ένα δώρο που δεν σου αρέσει είναι καλύτερο από το δώρο που δεν σου αγόρασε ποτέ!


7."Είσαι τόσο καλός στη δουλειά σου"


8."Η οικογένεια/ οι κολλητοί/ η μαμά/η αδερφή σου είναι αξιαγάπητη"


9."Τι θα έκανα χωρίς εσένα/ δεν ξέρεις πόσο σ' αγαπάω/ μου έλειψες κιόλας"
Οι άντρες θέλουν να νιώθουν πως τους έχουμε ανάγκη. Όταν τους το δηλώνουμε κιόλας, είναι η καλύτερή τους στιγμή. Άφησέ τον να γνωρίζει πόσο τον θες και πόσο τον χρειάζεται ακόμα κι αν η αλήθεια απέχει λιγάκι από την πραγματικότητα.


10."Κάνεις το καλύτερο σεξ
Μην ξεχνάς να τον επιβραβεύεις όσο πιο συχνά μπορείς στο σεξ, εφόσον το αξίζει φυσικά. Τ κοπλιμέντα που θέλει ν' ακούει και για τους υπόλοιπους τομείς της ζωής του, τα διπλάσια χρειάζεται στο σεξ. Αν δεν τ' αξίζει μην τον εκθειάζεις χωρίς λόγο, γιατί θα κακομάθει και θα κάνεις να δεις τον οργασμό χρόνια πολλά.