Σελίδες

UPDATE: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της Μαρίας Ηλιάκη

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα της Μαρίας Ηλιάκη… Τα τελευταία χρόνια είχε ασθενήσει και μάλιστα η κατάστασή της ήταν πολύ σοβαρή.
Η μητέρα της παρουσιάστριας νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο «Γεώργιος Γεννηματάς» και η ίδια η Μαρία Ηλιάκη είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή της για την κατάσταση της υγείας της.
«Πριν από έξι χρόνια, η μαμά μου έπαθε μια σειρά από εγκεφαλικά» είχε αποκαλύψει και συνέχισε «Πλέον είναι μόνιμα στο κρεβάτι. Από την αρχή μου ήταν πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι στο εξής πρέπει να φροντίζω εγώ τη μαμά μου και όχι αυτή εμένα. Άργησα να το δεχτώ. Πριν συμβεί ότι συνέβη η μαμά μου ήταν πολύ δυναμική πολύ μέσα στην ζωή μου. Όταν ζούσα μόνη μου, ερχόταν στο σπίτι μου και τσέκαρε, πχ αν έχω να φάει. Μετά μου άφηνε σημειώματα: «Κορίτσι μου είδα ότι έχεις φάει, σε αγαπώ πολύ, η μαμά σου».

Η Μαρία Ηλιάκη αποχαιρετά απο το νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή. Στο πλευρό της βρίσκονται φυσικά όλοι οι κοντινοί της συνεργάτες, από τον ραδιοφωνικό σταθμό "ΡΥΘΜΟ" και φυσικά από το "Δέστε τους". Ο Μάκης Πουνέντης, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Νίκος Μουτσινάς, η Κατερίνα Καινούργιου, όλοι οι συνεργάτες της στα μέσα που δουλεύει και πολλοί ακόμα φίλοι της από τον χώρο των ΜΜΕ.Η παρουσιάστρια ζει τις χειρότερες στιγμές της ζωής της, αφού εδώ και δύο χρόνια ζούσε το δικό της δράμα με τα προβλήματα υγείας της μητέρας της. Η εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη" ασχολήθηκε με την τραγική είδηση του θανάτου και συνδέθηκε με το κοιμητήριο όπου γίνεται η κηδεία.
ΠΗΓΗ:  entertv.gr και zappit