Σελίδες

Το Facebook εξαγόρασε το Instagram!!!!

H δημοφιλής δωρεάν εφαρμογή για iOS και Android συσκευές Instagram ανήκει πλέον στο Facebook!
Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook εξαγόρασε για 1 δισ. δολάρια (από τα οποία ένα μέρος είναι μετρητά και το υπόλοιπο μετοχές του Facebook) την πιο δημοφιλή εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών για iOS και Android συσκευές, το Instagram.
Για όσους δεν γνωρίζουν το Instagram είναι μία δωρεάν εφαρμογή για iOS και Android συσκευές η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να ανεβάζουν φωτογραφίες αφού πρώτα αν θέλουν τις περάσουν από τα διάφορα φίλτρα που προσφέρει και στη συνέχεια να τη σχολιάσουν οι φίλοι του...
Για την ώρα το Instagram έχει περίπου 30 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες οι οποίοι αυξάνονται με πολύ μεγάλους ρυθμούς.
Από την πλευρά του ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ δήλωσε πολύ χαρούμενος που η ταλαντούχα ομάδα του Instagram θα είναι πλέον ένα κομμάτι του Facebook μιας και πλέον θα μπορούν η εμπειρία για το διαμοιρασμό των φωτογραφιών ανάμεσα στους χρήστες θα γίνει ακόμα καλύτερη με την προσθήκη αυτή ενώ από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Instagram, Κέβιν Σίστρομ, τόνισε ότι η εξαγορά αυτή δε θα επηρεάσει τη δυνατότητα διαμοιρασμού των φωτογραφιών της με τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα εκτός του Facebook όπως για παράδειγμα το twitter και Tumblr.
Πηγή : newsit.gr