Σελίδες

Με AIDS γιαγιά από την επαρχία!!!!!!!!!!!!!!

Τα περιστατικά που έχουν εντοπιστεί από τα ειδικά διαγνωστικά κέντρα μετά τη "βόμβα" που έσκασε στο κέντρο της Αθήνας με τις ιερόδουλες οροθετικές αφήνουν εμβρόντητους ειδικούς και μη...

Το έλλειμμα γώσης αλλά και τα αμφιβόλου αξιοπιστίας τεστ που προσφέρουν διάφορα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα επιδεινώνουν το χάος που επικρατεί απειλώντας τη δημόσια υγεία.

Στο Νοσοκομείο Συγγρός βρέθηκαν πρόσφατα δύο οροθετικοί χρήστες ενδοφλεβίων ναρκωτικών, που έφεραν χαρτί από τον ΟΚΑΝΑ ότι είναι αρνητικοί.

Η κλινική τους κατάσταση ήταν τόσο βεβαρημένη, που έδειχνε ιατρικά ότι η μόλυνση ήταν παλαιά, και σαφώς παλαιότερη από τις ημερομηνίες εξέτασης.

Στην προσπάθειά τους οι γιατροί να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί, απευθύνθηκαν στον ΟΚΑΝΑ και ζήτησαν επανεξέταση των δειγμάτων τους όπως σχετικός κανονισμός του δημοσίου προβλέπει .

Όμως ο ΟΚΑΝΑ  είχε κάνει ανάθεση σε ιδιωτικά κέντρα για να διεξάγουν τον έλεγχο HIV των τοξικομανών, την ώρα που δεν έχουν θεσπιστεί καν από το κράτος προαπαιτούμενες προδιαγραφές.