Σελίδες

Πώς να δείχνετε πάντα όμορφος (ακόμα κι αν δεν είστε!)

Λες ο 44χρονος Hugh Jackman να μη χρησιμοποιεί τα βασικά προϊόντα ομορφιάς και να δείχνει έτσι;


















Δεν υπονοούμε σε καμία περίπτωση πως η ομορφιά δεν είναι το πρώτο πράγμα που μετράει, ούτε πως ένα χτισμένο κορμί δεν είναι μαγνήτης για τις γυναίκες αλλά λίγη παραπάνω ώρα μπροστά στον καθρέφτη μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στο δρόμο προς το κρεβάτι της.
Δείτε, μέσα από 5 εύκολα βήματα, τον τρόπο:
  1. Μην αφήνετε τα μαλλιά σας (ή την απουσία αυτών) να σας προσθέτουν χρόνια. Είναι προτιμότερο να διατηρείτε τα μαλλιά σας κοντά, ειδικά αν έχει αρχίσει η αραίωση. Δε θα αναφερθούμε καν στις αστείες προσπάθειες απόκρυψης της καράφλας με τη μέθοδο Αλκέτα Παναγούλια. Δε θα σας περνούσε ποτέ από το μυαλό κάτι τέτοιο, σωστά;
  2. Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας. Και με τον όρο περιποίηση δεν εννοούμε το κρύο νερό που ρίχνετε το πρωί, ξυπνώντας. Εξαιρετικό βέβαια και αυτό, καθότι αναζωγονητικό, αλλά όσο περνούν τα χρόνια δεν αρκεί. Το πρωί η τριπλέτα καθαρισμός-τόνωση-ενυδάτωση είναι απαραίτητη, ενώ το βράδυ τα πράγματα είναι πιο εύκολα: καθαρισμός-ενυδάτωση σκέτο. Αν το πάμε ένα βήμα πιο πέρα, η απολέπιση επίσης κάνει δουλίτσα μία φορά την εβδομάδα, γιατί ανανεώνει το δέρμα.
  3. Κάντε τριμ. Βλέπετε, είμαστε μετριοπαθείς και δε μιλάμε για αποτρίχωση ή laser. Αλλά ένα τριμ στο στήθος ή όπου αλλού χρειάζεται είναι απαραίτητο αν φέρνετε σε Wolverine από φυσικού σας. Οι γυναίκες σήμερα δεν προτιμούν τους τριχωτούς άνδρες, είναι γεγονός.
  4. Διατηρείστε το χαμόγελό σας λαμπερό. Δε θέλει εξηγήσεις, ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να καθορίσει την πορεία μιας βραδιάς. Για να τη δρομολογήσει προς την επιθυμητή κατεύθυνση, φροντίστε να μην μπορεί καμιά να του αντισταθεί. Ζητήστε τη συμβουλή του οδοντίατρού σας ή αναζητήστε πιο οικονομικές λύσεις στο φαρμακείο.
  5. Περιποιηθείτε τα άκρα σας. Ναι, μανικιούρ-πεντικιούρ εννοούμε. Το ασθενές φύλο λατρεύει τα όμορφα χέρια και τα στιβαρά μπράτσα και αυτό δε σταματά στον καρπό. Μην τρώτε τα νύχια σας και μην τα πετσοκόβετε. Κι αν είστε από τους θαρραλέους, επισκεφθείτε ένα κέντρο περιποίησης. Πού ξέρετε, μπορεί να μη βγείτε μόνος από εκεί, αφού ξεπεράσετε το σοκ!

pigi: www.mensguide.gr