Σελίδες

Ερωτεύτικα τον κολλητό μου

                                       Μηπως θέλεις τον κολλητό σου και δεν τολμάς να το παραδεχτείς??

 


Όλοι έχουμε δίπλα μας έναν κολλητό φίλο, μια φίλη που μας συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές, που είναι εκεί όταν τον χρειαζόμαστε....έχουμε δεθεί τόσο με αυτό τον άνθρωπο που ξαφνικά αρχίζουμε να τον βλέπουμε με άλλο μάτι...τι μάτι ομώς!!! Φυσικά κανείς μας δεν θέλει να το παραδεχτεί γιατί αφενός δεν είναι σίγουρος για τα συναισθήματα του άλλου, και αφετέρου μπορεί με μια απροσεξία να χαλάσει μια φιλία χρόνων, και είναι κρίμα!!

Ε λοιπόν κάποιος πρέπει να κάνει την κίνηση για να λυθεί η απορία...Προσέξτε όμως ο κολλητος-η κολλητή να μην είναι σε σχέση αυτο τον καιρό
 Να είστε σίγουρoi ότι θα κολακευτεί που όντως μπορεί να του μπεί η ιδέα για κάτι παραπάνω.Μην ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή για να το πείς, η στιγμή αυτή θα έρθει απο μόνη της και θα σου λυθεί επιτέλους η απορία.Φροντισε μην περιμένεις χρόνια γιατι θα φύgει το πουλάκι Μr.



Μην απογοητεύεστε αν σας λέει συνεχώς ποια γουστάρει και ονειρεύται να ρίξει στο κρεβάτι μπορεί και να τα κάνει για να ζηλέψετε..

 
Κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε αγόρι και κορίτσι...Κάποια στιγμή το λάθος θα γίνει και ένας απο τους δύο θα αρχίσει να βλέπει με το άλλο ΜΑΤΙ....

Μην ξεχνάτε  ''ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ''