Σελίδες

UPDATE.....Πέθανε η αγαπημένη ντίβα της ντίσκο Ντόνα Σάμερ

 Αντίο στη φωνή των 70's

Πέθανε η αγαπημένη ντίβα της ντίσκο Ντόνα Σάμερ

  



Η βασίλισσα της ντίσκο Ντόνα Σάμερ, που σφράγισε τη μουσική σκηνή των 70's, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 63 ετών έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η Ντόνα Σάμερ, με πέντε Γκράμι στο ενεργητικό της, αφήνει πίσω μεγάλες επιτυχίες όπως I Feel Love, Love To Love You Baby, Last Dance, Hot Stuff και Love's Unkind.

Μεγάλοι σταρ από την Μαντόνα έως τον Ντέιβιντ Μπάουι και τον Μπρους Σπρίνγκστιν ήταν θαυμαστές της βασίλισσας της ντίσκο.Παραγωγός της Σάμερ ήταν ένα άλλο από τα ιερά τέρατα της ντίσκο, ο Ιταλός Τζόρτζιο Μορόντερ.

Παρά την βεβαρημένη κατάσταση της υγείας της, η Ντόνα Σάμερ βρισκόταν στη διαδικασία ολοκλήρωσης ενός άλμπουμ στη Φλόριντα.

Η ντίβα της ντίσκο επιθυμούσε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, όπως δήλωσαν πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στο δικτυακό τόπο TZM που ασχολείται με τη ζωή των διασήμων και μετέδωσε πρώτο την είδηση του θανάτου.

Η Σάμερ γεννήθηκε στη Βοστόνη και άρχισε να τραγουδά γκόσπελ στη χορωδία της εκκλησίας της. Το πρώτο σόλο άλμπουμ της κυκλοφόρησε το 1971, αλλά ανέβηκε στην κορυφή το 1975 μαζί με τον Μορόντερ και το θρυλικό Love to Love You Baby...

UPDATE:

Η Donna Summer ταλαιπωρήθηκε για αρκετά χρόνια με την αρρώστια και σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε συγκεκριμένη άποψη για το πώς αναπτύχθηκε ο καρκίνος στον οργανισμό της. Η Βασίλισσα της Disco έμενε για πολλά χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου δίπλα στο Σημείο Μηδέν όπου έγινε η τρομοκρατική επίθεση της Αλ Κάιντα. Πίστευε λοιπόν ότι αρρώστησε εξαιτίας των χημικών που βρίσκονταν στην ατμόσφαιρα για πολύ μεγάλο διάστημα μετά το συμβάν και λόγω της κατάρρευσης των Δίδυμων Πύργων. Αυτή είναι μια θεωρεία που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι προβλήματα υγείας κυρίως στο αναπνευστικό έχουν προκληθεί από την επίθεση. Υπάρχουν και ερευνητές που δηλώνουν ότι υπήρχαν πολλά τοξικά στην ατμόσφαιρα, που προκαλούν τέτοιου είδους ασθένειες.



ΑΚΟΥΣΤΕ / LISTEN......