Σελίδες

Εξι πράγματα που κάνουν έναν άντρα να τρελαθεί

'Εξι πράγματα που κάνουν έναν άντρα να τρελαθεί με μια γυναίκα!

1.Το πόσο πυκνά είναι τα μαλλιά σου… 
οι άντρες ελκύονται από τα πυκνά μακριά και λαμπερά μαλλιά, κατεξοχήν ένδειξη ότι ηγυναίκα είναι υγιής. … Ξεχνά το κούρεμα!!!
2. Το αμογελο σου.... 
Ανοίγει πόρτες γενικότερα, και ειδικότερα στην ερωτική γλώσσα του σώματος, αν το χαμόγελό σου φτάνει με φυσικό τρόπο μέχρι τα μάτια σου είναι αδύνατο να περάσεις απαρατήρητ!
3. Φωνή...
πριν φτάσουμε όμως σ’αυτό, ακόμη και ο τόνος της φωνής σου παίζει σημαντικό ρόλο. Μην εκπλήσσεσαι. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες ελκύονται από φωνές ελαφρώς ψιλές αλλά κατά βάση «κοριτσίστικες»Οχι  και σαν τις ΓΑΤΕΣ
4.Ποσά ανάλογα: 90-60-90... 
Η ανοιχτή λεκάνη και η πιο λεπτή μέση (κοινώς ο σωματότυπος «αχλάδι»), και αυτό επειδή όταν μια γυναίκα έχει λεπτή μέση και πιο ανοιχτή λεκάνη μπορεί να γεννήσει πιο εύκολα, και έχει ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει γερά παιδιά. Όλο αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα στο μυαλό ενός άντρα την ώρα που σε «μετράει» νοητά.
5.Λάμψη...
.Η λάμψη του δέρματός σου, δεν του περνάει απαρατήρητη, όσο και αν δεν το δείχνει. Ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο είναι δείγμα σωματικής υγείας και ψυχικής ηρεμίας, κάτι απόλυτα λογικό, αφού το στρες και γενικά οι αγχογόνες καταστάσεις προκαλούν θαμπάδα στο δέρμα, σπυράκια και τα συναφή. Ξεκίνα τις μάσκες λοιπόν!
6.Το «φαν κλάμπ»... 
Σύμφωνα με μελέτες, οι άντρες σκαλώνουν περισσότερο όταν είσαι με πολλά άτομα (γιατί θα τους είναι δύσκολο να σε πλησιάσουν) ή με ένα άτομο-φίλη (γιατί θεωρούν ότι ποτέ δε θα την άφηνες μόνη της για να του δώσεις προσοχή.Γι αυτό πρόσεχε, Ο ιδανικός αριθμός είναι 3 άτομα, αφού οι δύο φίλοι/ες σου μπορούν να κρατήσουν παρέα ο ένας στον άλλο και εσύ να κοινωνικοποιηθείς ελεύθερα!