Σελίδες

Που φοράς το δακτυλίδι;

Το έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες: Το δάχτυλο στο οποίο φοράει μια γυναίκα το δαχτυλίδι αποκαλύπτει σε ποιο «Θεό» πιστεύει. 

ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ
Δηλώνει ανεξαρτησία, αντίδραση σε καθετί συντηρητικό και απελευθερωμένη σκέψη. Δεν είναι τυχαίο που στην αρχαία Ελλάδα, όταν κάποιος περνούσε το δαχτυλίδι στο πρώτο δάχτυλο, τιμούσε τον Ποσειδώνα (ήταν ο μόνος που δε γούσταρε να παστωθεί στον Όλυμπο με όλο το υπόλοιπο «σόι»).
 
 
ΣΤΟ ΔΕΙΚΤΗ
Έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, νιώθει κυρίαρχος και θέλει να έχει το πάνω χέρι. Καθόλου εύκολη υπόθεση, ίνδαλμά της ο Δίας.
 

 
 
 
 

 
ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ
Το δάχτυλο που αντιπροσωπεύει το γλεντζέ Διόνυσο (σκέτο όργιο). Είναι party animal, δεν έχει ιδιαίτερες αναστολές και δεν της καίγεται καρφί για τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για εκείνη. 

 
 
  
 
 
ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΣΟ
Το δάχτυλο της Αφροδίτης είναι το μόνο που έχει μια φλέβα η οποία καταλήγει απευθείας στην καρδιά. Συνδύασέ το με το γεγονός ότι μιλάμε για το δάχτυλο όπου φοριέται η βέρα και κάνε το συσχετισμό. Είναι κορίτσι συναισθηματικό και αναζητά μια σχέση με ρομάντζα. Εξέτασε, πάντως, και την πιθανότητα να είναι ήδη καπαρωμένη.

 
 


ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ
Αν έχει στολίσει το αγαπημένο άκρο του θεού Άρη, τότε μάλλον έχει μονίμως τα «κοκόρια» της όρθια κι έτοιμα για καβγά. Θυμήσου πού φορούν οι μαφιόζοι και οι γκάνγκστερ το δαχτυλίδι της φαμίλιας και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Η κυρία είναι τσαμπουκαλού.


ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
Χαρακτηριστικό του Ερμή, ο οποίος, ως γνωστόν, δεν έβαζε ποτέ κώλο κάτω. Της αρέσουν τα ταξίδια και η αλλαγή περιβάλλοντος, η καλή ζωή και η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.