Σελίδες

Θες να αδυνατίσεις;;;; Πες ναι σε αυτές τις τροφές!!!!!!!

Για να χάσεις κιλά ενσωμάτωσε αυτές τις τροφές στη διατροφή σου... 
Θα καταλάβεις ότι το αδυνάτισμα μπορεί να είναι μια πολύ γευστική διαδικασία.

Μπρόκολο

Όλα τα λαχανικά έχουν λίγες θερμίδες, αλλά το μπρόκολο είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα για τη σιλουέτα σου: μισό φλιτζάνι βραστού μπρόκολου έχει μόλις 27 θερμίδες, σχεδόν όσο μία μικρή πιρουνιά λαζάνια. Επίσης, σου δίνει 3 γραμμ. σίδηρο. Tip Πριν το μαγειρέψεις, κόψ’ το σε μικρά κομμάτια. Έτσι, θα απορροφήσει καλύτερα τα συνοδευτικά καρυκεύματα και θα νοστιμίσει περισσότερο.

Πορτοκάλι

Ένα από τα λίγα φρούτα που σου προσφέρει τη γλυκιά γεύση που λαχταράς με μόλις 65 θερμίδες το ένα. Επιπλέον, το πορτοκάλι περιέχει έναν τύπο φυτικής ίνας που ονομάζεται πηκτίνη, η οποία δε σε κρατά μόνο χορτάτη, αλλά ελέγχει και τη χοληστερόλη σου. Tip Ξεφλούδισε το πορτοκάλι μόνη σου αργά και προσεκτικά. Αυτό βοηθά στην ευχαρίστηση και στον έλεγχο της όρεξης.


Άπαχο χοιρινό

Οι ενήλικοι που καταναλώνουν ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες καίνε τις διπλάσιες θερμίδες στη συνέχεια, σε σχέση με αυτούς που επιλέγουν γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες, σύμφωνα με μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Με μόλις 143 θερμίδες ανά 100 γραμμ., το ψαρονέφρι είναι μία από τις πλέον άπαχες πηγές πρωτεΐνης, παρέχοντας ποσότητα ίση με αυτήν που δίνει ένα άριστης ποιότητας παϊδάκι, αλλά μόνο με το 1/3 έως το 1/8 του λίπους του. Η ίδια ποσότητα χοιρινού φιλέτου έχει 173 θερμίδες και 6 γραμμ. λίπους. Tip Μαγείρεψε το ψαρονέφρι με αποξηραμένα φρούτα. Του δίνουν απίθανη γεύση.