Σελίδες

ΦΤΙΑΞΕ ΒΑΛΙΤΣΑ

Η ζέστη μόλις ξεκίνησε και το πρώτο πράγμα που προτίνουμε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε να διοργανώνεται τις διακοπές σας για να σας αλλάξει και η διαθεση σας!! Δεν σημαίνει οτι επείδη δεν έχεις ταίρι θα κλειστείς και σπίτι σου και θα χάσεις και το καλοκαιρινό σου μαύρισμα...ΕΕΕ όχι
Πάρε την παρέα σου και επισκεφτείτε ένα κοντινό μέρος για ένα σαββατοκύριακο για να ξεσκάσετε λίγο και μόλις επιστρέψετε θα είστε σίγουρα όλοι ανανεωμένοι...Προτεινόμενες τοποθεσίες:






Μυτιλήνη Εάν βρίσκεσαι κοντά στο Αιγαίο μπορέις να κάνεις μια εξόρμηση στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στο Μόλυβο την Πέτρα τα Βατερά τα γραφικά σπίτια του νησιού και τα κριστάλλινα νερά στο Σίγρι θα σου μείνουν σίγουρα αξέχαστα!

 

  






 Πάργα Βρίσκεται κοντά στο Ιόνιο πέλαγος και δίπλα στην Πρέβεζα προτείνο να περάσεις μια βόλτα απο την Πάργα όχι απο την Πράγα(Τσεχία) απο εκεί θα θελες...Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν οι παραλίες Κρυονέρι, Πίσω Κρυονέρι (εντός του οικισμού της Πάργας), ο Βάλτος και το Σαρακήνικο στα δυτικά, ο Λίχνος και ο Αϊ Γιαννάκης στα ανατολικά. Απέναντι ακριβώς από την πόλη υπάρχει το γραφικό Νησί της Παναγιάς στο οποίο είναι κτισμένη μια εκκλησία.


  








Κέρκυρα Ένα απο τα βορειότερα νησία του Ιονίου βρίσκεται κοντά στην Ήπειρο και στους Αγίους Σαράντα στην Αλβανία. Ίσως το πιο φημισμένο της αξιοθέατο είναι το νησάκι μπροστά στο Κανόνι, που συνδέεται με αυτό μέσω μιας μικρής λωρίδας στεριάς, πάνω στο οποίο βρίσκεται η εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών και το ξακουστό Ποντικονήσι. Επίσης αν είστε λάτρης της ιστορίας, εκεί βρίσκεται και το παλάτι της πριγκίπισσας Σίσσις(Αχίλλειο)Παραλίες με ψιλή ξανθή άμμο συναντώνται στον Άη Γόρδη, τη Γλυφάδα, τη λίμνη Κορισσίων, τον Άγιο Γεώργιο τη  Δασιά, στην Παλαιοκαστρίτσα και σε άλλες περιοχές. Αλλά και χωριά στην ενδοχώρα της Κέρκυρας ασκούν μια γοητεία, όπως οι Σιναράδες, ο Άγιος Ματθαίος, η Κορακιάνα κ.α






 Σκιάθος Είναι το πιο κοντινό στη στεριά από τα νησιά των Σποράδων,βρίσκεται κοντά στο νομό Μαγνησίας στο Βόλο.
Η Σκιάθος διαθέτει πλούσια βλάστηση και πολλές παραλίες με πιο γνωστές τις Κουκουναριές, την Μπανάνα κ.α
Στην πόλη της Σκιάθου βρίσκεται άψογα διατηρημένο το σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.Επίσης, στο λιμάνι της πόλης υπάρχει και το Μπούρτζι μικρή χερσόνησος που το χωρίζει στα δύο.
   Χίος Είναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Αξίζει κανείς να επιακεφτεί το γραφικό χωριό Πυργί, τα Μεστά, Ανάβατος κ.α. Προτείνουμε την παραλία μαυρα βόλια απο τις ωραιότερες και πιο κοσμοπολίτικες παραλίες  του νησιού, είναι περιτριγυρισμένη απο μεγάλα μαύρα βότσαλα της προέκυψαν από έκρηξη ενός ηφαιστείου που βρίσκεται δίπλα, κατά την προϊστορική περιοχή. Συγκεκριμένα υπάρχουν τρεις παραλίες, η μια δίπλα στην άλλη, με το ίδιο όνομα. Τα νερά τους είναι πεντακάθαρα και κρυστάλλινα. Επίσης είναι βαθειά με σκούρο μπλε χρώμα λόγω των μαύρων βότσαλων. 

    Χανιά Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, περιτριγυρισμένο απο χιλλίάδες υπέροχες μαγιευτικές παραλίες. Μερικά απο τα πιο γνωστά αξιοθέατα είναι Παλαιά πόλη και ενετικό λιμάνι  Οικία Ελ. Βενιζέλου (Χαλέπα) κ.α.ΜΙα μιση ώρα απο τα Χανιά είναι το γνωστό Ελαφονήσι, ένα μικρό νησάκι με λευκή άμμο, που το χωρίζει από τη στεριά μια λιμνοθάλασσα με βάθος 1 μέτρο το πολύ.Η παραλία απέχει λιγότερο από 200 μέτρα από το νησάκι και μπορείτε άνετα να περπατήσετε στα ζεστά, αβαθή νερά. Φτάνοντας στο νησί θα ανακαλύψετε πολλές μικρές παραλίες στην νότια ακτή του.
 





Χαλκίδα Είναι η πρωτεύουσα της Εύβοιας.Στην ηπειρωτική πλευρά της στον λόφο της Κανήθου υπάρχει το ενετικό κάστρο του Καράμπαμπα που μαζί με την γέφυρα του Ευρίπου και το μοναδικό φαινόμενο αλλαγής της κατεύθυνσης των υδάτων ανά έξι ώρες και ενδιάμεσα μίας ώρας στασιμότητας αποτελούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της.Κοντά στην Χαλκίδα βρίσκεται η Αιδιψός με τα περιφημα λουτρά κα