Σελίδες

Michael Jackson: Eίχε «πάει» με την Pamela Anderson και είχε βάλει να σκοτώσουν τον αδερφό του!

Μετά την αποκάλυψη πως ο Michael Jackson τα είχε και ήταν τρελά ερωτευμένος με την Whitney Houston, έρχεται μια άλλη σοκαριστική αποκάλυψη να μας δείξει ένα εντελώς άλλο πρόσωπο του Βασιλιά της Ποπ. Σύμφωνα με τον πρώην σωματοφύλακα του Matt Fides, ο Michael Jackson, σε μια....





έκρηξη οργής από τα πολλά φάρμακα και ναρκωτικά, ζήτησε από άλλους σωματοφύλακες του, να σκοτώσουν τον αδερφό του Randy, με τον οποίο δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά.

«Το 2005, ο Michael Jackson είχε στην δούλεψη του μια πλειάδα σωματοφυλάκων από το Ισλάμ, και είχε γίνει τόσο παρανοϊκός, σε σημείο που απαγόρευε μέχρι και στην οικογένεια του να μπει σπίτι».

Μια μέρα απ΄αυτές, ο αδερφός του Randy έκανε το λάθος να παρακάμψει έναν από τους σωματοφύλακες, μιας και ήθελε με το ζόρι να συναντήσει τον αδερφό του για να μιλήσουν.


Τότε, ο Βασιλιάς της Ποπ εκτός εαυτού, ζήτησε να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν. Ευτυχώς όμως δεν υπάκουσαν και έτσι ο Randy τη γλύτωσε φτηνά.

Άλλες πιπεράτες αποκαλύψεις για τον Michael Jackson δια στόματος του πρώην σωματοφύλακα, είναι πως:

Μισούσε τόσο πολύ την μαύρη του επιδερμίδα, που σχεδόν είχε πάθει εγκαύματα από τις κρέμες λεύκανσης.

Σιχαινόταν τόσο πολύ τη Madonna, που είχε δώσει το όνομα της, σε ένα από τα δηλητηριώδη φίδια του.

Είχε φτιάξει μια βουντού κούκλα του Steven Spielberg, την οποία τρύπαγε τακτικά μιας και για ένα διάστημα είχε συμπαθήσει τους ναζί.

Είχε κρυμμένη μια στοίβα από πορνό.

Συνήθιζε να βάζει λευκαντικό μέχρι και στα γεννητικά του όργανα, με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα της ζωής του να νιώθει απαίσια που ήταν μισός άσπρος και μισός μαύρος, μιας και η λευκαντική κρέμα δεν «έπιανε» σε ορισμένα σημεία.

Η πιο HOT αποκάλυψη όλων όμως, είναι πως ο Jackson είχε «πάει» με την Pamela Anderson λίγους μήνες πριν το θάνατο του, μιας και είχε εμμονή με το στήθος της και το κορμί της, τα οποία θαύμαζε στο «Baywatch».

Μάλιστα, σύμφωνα με το star.gr, ο σωματοφύλακας του τονίζει πως ο Jackson παρέμεινε straight μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του.


Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/05/michael-jackson-e-pamela-anderson.html#ixzz1uJMkpn42