Σελίδες

String οχι και τόσο καλη επιλογή..Γιατί??

Τελικά πόσο κακό ή λιγότερο κακό κάνουν τα στρινγκ εσώρουχα στην υγεία της μικρής σου περιοχής;
 Πρώτα πρώτα, το σημείο στο οποίο μπαίνει το κοφτό σου εσωρουχάκι, από μόνο του αποτελεί παγίδα συλλογής βακτηριδίων. Όπως όλα τα εσώρουχα, έτσι και τα στρινγκ υποτίθεται πως σκοπό έχουν να προστατέψουν την ευαίσθητη περιοχή από τα υπόλοιπα σκληρά ρούχα, όπως είναι τα τζιν παντελόνια. Δυστυχώς τα στρινγκ είναι τόσο λεπτά, που η κάλυψη που προσφέρουν είναι μηδαμινή, ενώ η διαρκής κίνησή τους (ειδικά στα πιο κορδονένια του είδους) μεταφέρει μικρόβια από τον πρωκτό στον κόλπο ή την ουροδόχο κύστη. Εκτός από τα βακτήρια, τα ίδια τα στρινγκ είναι φτιαγμένα από υλικά που συχνά ερεθίζουν την μικρή περιοχή και μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονές στον κόλπο ή τα χείλια του αιδοίου, προκαλώντας ακόμα και εξωτερικές αιμορροΐδες στον πρωκτό.
 Θυμήσου το στρινγκ από μαργαριταρένιες πέρλες της Σαμάνθα Τζόουν στο «Sex and the City», και τις κοπέλες που ήθελαν να αποκτήσουν ένα παρόμοιο. Έρευνες που έγιναν τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να συνδέσουν τις διάφορες μολύνσεις με διάφορες μόδες, όπως τα στενά εσώρουχα και τα στρινγκ.

Τιp: Αν η μικρή σου περιοχή ευνοεί τις μολύνσεις και τον υπερβολικό ιδρώτα, προτίμησε ένα κοφτό μεν αλλά βαμβακερό εσώρουχο. Το δυναμικό του come back κάνει και το εσώρουχο μπραζίλιαν που ρίχνει εξίσου τα αγόρια σαν τις μύγες. 

Μην εμπιστεύεσαι τα στρινγκ από περίεργα υλικά με εξωφρενικά φερμουάρ που μπορεί να σε τραυματίσουν

 


Ασε τα μποξεράκια με τα αρκουδάκια στο συρτάρι και τα string με τις αλυσίδες, ειδικά τη στιγμή που θέλεις να τον κατακτήσεις.