Σελίδες

Το ζώδιο του μήνα... Χρόνια μας πολλάάάάάά.!!!!!!!!!!

Χαρακτηρίζεσαι από ευφυΐα και εξυπνάδα και θέλεις να αποκτάς καινούριες γνώσεις. Σε ενδιαφέρουν τα νέα τρίτων, με αποτέλεσμα να θεωρείσαι περίεργη. Στην πραγματικότητα όμως δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εξελίξεις, με αποτέλεσμα να τις αναζητάς στις ζωές των άλλων. Σε έλκουν οι έξυπνες ατάκες και αναζητάς μια σχέση με καλό σεξ αλλά και «εκπαιδευτικό» χαρακτήρα.

Από γενέθλια σε γενέθλια
Έρωτας: Ο Δίας στο ζώδιό σου σε γεμίζει με αισιοδοξία και ευκαιρίες. Από τον Οκτώβριο του 2012 και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2013 η ανάδρομη κίνησή του σε ταλαιπωρεί, αλλά σου δίνει και τη δυνατότητα να βάλεις σε σειρά τις προτεραιότητές σου. Μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2012 πρόσεξε τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στον Τοξότη, και φρόντισε να κλείσεις ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν.
Σπουδές-Καριέρα: Το πέρασμα του Κρόνου στο Σκορπιό από τον Οκτώβριο του 2012 σηματοδοτεί αλλαγές, αφού θα ταλαιπωρηθείς και θα κουραστείς να παριστάνεις την καλή υπάλληλο. Ταυτόχρονα όμως, με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιό σου θα  επαναπροσδιορίσεις του στόχους σου προς μια πορεία που δείχνει  πολύ αισιόδοξη.