Σελίδες

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ

Ο ήλιος καίει ακόμα και οταν δεν τον βλέπουμε..δεν ειναι ανγκη να καιγώμαστε για να πουμε οτι μαυρίζουμε...Σας πληροφορώ οτι ακομα και με το αερακι μαυρίζεις,και μάλιστα περισσότερο!!

Πως μπορούμε να έχουμε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα...θα το εξηγησουμε παρακάτω!!

1.Ένα καλό peeling με κόκκους, διαφορετικό για το πρόσωπο και διαφορετικό για το σώμα, όπως διαφορετικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και διαφορετικό για πιο ανθεκτικά δέρματα, πριν την έκθεσή μας στον ήλιο θα διώξει τα νεκρά κύτταρα. Στο πρόσωπο μπορούμε να κάνουμε και μια επαγγελματική θεραπεία στον δερματολόγο, γιατί υπάρχουν ειδικά peeling για το καλοκαίρι, τα οποία μπορούν να προετοιμάσουν το δέρμα. Έτσι, μετά την ηλιοθεραπεία θα έχουμε ομοιόμορφο μαύρισμα παντού.
  • Εάν θέλετε μπορείτε να φτάξετε και κάτι μόνοι σας όπως  ανάμειξη ελαιόλαδο με μερικές σταγόνες λεμόνι μια κουταλιά αλάτι και 3 ζάχαρη και άπλωσέ το στο σώμα σας κατα τη διάρκεια του μπάνιου.



2.Μια σωστή ενυδάτωση, δηλαδή μια καλή ενυδατική κρέμα για το σώμα ΠΑΝΤΑ μετά το μπάνιο είναι υποχρεωτική!Εάν υπάρχει After sun ακόμα καλύτερα!
  •  Εάν θέλετε μπορείτε να φτάξετε και κάτι μόνοι σας όπως ανάμειξτε σε ένα μπλέντερ 1 1/2 αβοκάντο, 2-3 κουταλιές gel αλόης και 2-3 κουταλιές πλήρες γιαούρτι. Άλειψτε το σώμα  και ακουμπήστε πάνω απαλά σε  μια πετσέτα.

3. Δεν κάνω αναφορά για τα αντηλιακά γιατί είμαι σίγουρη οτι δεν τα χρεισιμοποιείται, ένα λαδάκι και αν μπορείται να μπάινετε συχνά στη θάλασσα για να μαυρίσετε πιο γρήγορα και να μην καίτε!
  •  Εάν θέλετε μπορείτε να φτάξετε και κάτι μόνοι σας όπως ανάμειξη ελαιόλαδο με μερικές σταγόνες λεμόνι και άπλωσέ το στο σώμα σας. 

4. Η χρήση ενός συμπληρώματος διατροφής με αντιοξειδωτικές βιταμίνες C, E και βήτα-καροτένιο ή εκχυλίσματα από ρόδι και κουκούτσια σταφυλιών συμπληρώνει την καθημερινή αντηλιακή σου αγωγή και διατηρεί το δέρμα σου όμορφο και υγιές. Πρόκειται για ουσίες που αναχαιτίζουν τη βλαβερή δράση των ελεύθερων ριζών. Ταυτόχρονα ενίσχυσε τη διατροφή σου με σκουρόχρωμα λαχανικά, αβοκάντο και φράουλες που είναι ηλιοπροστατευτικές τροφές και ενεργοποιούν την αύξηση των επιπέδων μελανίνης.