Σελίδες

Πέντε φαγητά και ποτά που θα ανεβάσουν τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι!

Δεν περνάει μόνο ο έρωτας από το στομάχι. Περνάει και η λίμπιντο.

Αν έχετε σκοπό να κάνετε το κρεβάτι σας... «Μπερναμπέου» απόψε, φροντίστε να ετοιμάσετε κι έναν δίσκο με τα ακόλουθα και να τον αφήσετε στο κομοδίνο.
Εντάξει, δεν χρειάζεται να το κάνετε σαν το Μίκι Ρουρκ και της Κιμ Μπέισινγκερ στις «9 ½ εβδομάδες», αλλά το να έχετε μια γνώση των ευεργετικών για την λίμπιντό σας φαγητών και ποτών δεν θα χαλάσει ούτε εσάς, ούτε το έτερόν σας ήμισι.
- Παστίλιες μέντας: Ξεκινάμε από το πιο αναπάντεχο, ακριβώς γιατί δεν το έχετε σκεφτεί ποτέ. Βάλτε την παστίλια (όσο πιο καυτερή, τόσο πιο καλά) στο στόμα σας και μετά κινηθείτε προς τα γεννητικά όργανα του / της συντρόφου σας. Ναι, το πιάσατε το υπονοούμενο. Στοματικός έρωτας με καρυκεύματα λέγεται αυτό και δεν θα μοιάζει με τίποτε απ' όσα κάνατε ως τώρα.


- Λιωμένη σοκολάτα: Ξεχάστε εκείνη την φωτογράφιση της Δήμητρης Ματσούκα από το Nitro και σκαρώστε το δικό σας παιχνίδι. Ζωγραφίστε κάτι επάνω σας και βάλτε τον / την σύντροφό σας να το γλείψει. Εννοείται ότι θα απλώσετε τη σοκολάτα στα σημεία που σάς ερεθίζουν περισσότερο.
- Ζουμερά φρούτα: Οι φράουλες βολεύουν πολύ γιατί είναι μικρές στο μέγεθος και μπορείτε να τις χειρισθείτε με δύο δάκτυλα. Αλλά και τα ροδάκινα, τα καρπούζια, τα πεπόνια θα την κάνουν την δουλειά (αν τα κόψετε σωστά). Η ιδέα είναι ότι στάζετε το ζουμί τους στο σημείο που ερεθίζεται πιο πολύ ο / η σύντροφός σας και μετά το... ρουφάτε από εκεί!
- Ζεστό νερό και παγάκια: Σκοτσέζικο ντους και στο σεξ; Ειδικά στον στοματικό έρωτα, ενδείκνυται! Η εναλλαγή ζεστού και κρύου προκαλεί μια φοβερή αναστάτωση και ανεβάζει την λίμπιντο.

- Σαμπάνια: Είναι το πιο αφροδισιακό από τα αλκοολούχα ποτά και οι φυσαλίδες της κάνουν κι άλλα χαριτωμένα παιχνίδια. Χύνετε λίγη ο ένας στον άλλον και ξεκινάτε να κυνηγάτε με τη γλώσσα σας τις σταγόνες. Προσοχή: Στο παιχνίδι αυτό, καλό είναι να μένει εκτός πεδίου βολής το αντρικό μόριο, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στο αλκοόλ (κοινώς: τσούζει!)