Σελίδες

ΖΗΛΕΥΩ ΖΗΛΕΥΩ ΖΗΛΕΥΩ

ΖΗΛΙΑ=ΕΡΩΤΑΣ

   Δεν υπάρχει άνθωπος στον κόσμο που να είναι ερωτευμενος και να μην ζηλεύει τον σύντροφο του. Αρχικά , η ζήλια αυτή προέρχεται είτε απο ανασφάλεια μήπως τον/την χάσει απο το πλευρό του, είτε απο εμμονή δηλαδή το ατομο αυτό είναι έτσι απο την φύση του και ζηλεύει το κάθετι δίπλα σου ακόμη και το εσώρουχο που φοράς ακόμα και την μαμά σου , το πόσο συχνά μιλάτε στο τηλέφωνο,!!!

   Προφανώς, τα πάντα έχουν να κάνουν με το μέτρο. Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει να ζηλέψει, αλλά σαφώς μπορεί να ελέγξει το βαθμό και τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η ζήλια είναι πολύ περίεργη κατάσταση γιατί ισορροπεί κάπου μεταξύ τρέλας και λογικής.

 Ορισμένες αντιδράσεις ζήλιας ωστόσο δεν είναι παράλογες. Το αντίθετο , είναι πολύ λογικές και αναμενόμενες, Παρακολουθήσεις στο κινητό τηλέφωνο, το διάβασμα μηνυμάτων στο email, σκηνές ζηλοτυπίας στο σπίτι και άλλες μορφές ζήλιας είναι συχνές και ως ένα σημείο λογικές.

Απο την άλλη πλευρά υπάρχει και η ζήλια η οποία δεν αντέχεται και αν τυχόν πετύχουμε ένα τετοιο άτομο με ενδείξεις: συχνά μηνύματα για το που και με ποιους είσαι , ξαφνικοί καβγάδες όταν βρίσκεται το άτομο αυτό με παρέα κοριτσιών ή αγοριών αντοίστιχα, ζηλιά  και φασαρία για το τι ρούχο θα φορέσεις και πως θα το συνδιάσεις με ψηλά ή χαμηλά παππύτσια κτλ ακόμα και όταν μιλάς με την μητέρα σου ή τον χρόνο που αφιερώνεις στα κοντινά σου πρόσωπα! 

Αυτή η ζήλια είναι παράλογη και καλύτερα θα ήταν να μην συνεχίσεις να είσαι με ένω τέτοιο άτομο που συνεχώς σε καταπιέζει! Το άτομο αυτό θα δείξει αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του απο την αρχή οπότε άνοιξε τα μάτια σου!!!

Η ζήλια σε μια σχέση είναι ωραία αλλά μέχρι ένα σημείο φυσικά!!