Σελίδες

Έχεις καεί από τον ήλιο; Στάσεις για... ανώδυνο σεξ!


Έχεις... ανάψει και δεν είναι από το σεξ αλλά από τις τέσσερις ώρες στην ξαπλώστρα κάτω από τον ήλιο...

 Εκτός από το κατακόκκινο πλέον δερματάκι τύπου "αστακός" έχεις αποκτήσει και ένα τσούξιμο σε χεράκι,μπουτάκι,κοιλίτσα και ό,τι άλλο άφησες ακάλυπτο...

Ε και; Μπορεί να μην μπορείς να ξαπλώσεις μπρούμυτα αλλά σεξ μπορείς να κάνεις και μάλιστα να το απολάυσεις!
Ορίστε μερικές στάσεις για να καείτε μόνο από ηδονή....
1)Αν έχεις καεί στο στήθος και την κοιλιά : Ετοιμάσου να πονέσουν λίγο τα γόνατα σου αφού απαιτούνται λίγες θυσίες όσον αφορά την ποικιλία των στάσεων. Το καλό είναι ότι θα το απολαύσεις είτε είσαι γυναίκα είτε άνδρας αφού ο αριθμος "τέσσερα"... στο σεξ είναι ο αγαπημένος και των δύο φύλων... Εναλλακτικά πιάσε τοίχο...με τα χέρια και σε ασφαλή απόσταση...
2)Αν έχεις καεί στην πλάτη : Πάρε το πάνω χέρι και γενικότερα την πάνω... πλευρά! Σκέψου ότι θα έχεις τα ηνία καθ'όλη τη διάρκεια και η πλάτη σου μπορεί να απολαμβάνει τη δροσιά ενός air condition, ενός ανεμιστήρα ή απλά ενός ανοιχτού παράθυρου !
3)Αν έχεις καεί στο πρόσωπο : Κάνε τα πάντα αλλά ποτέ αλλά ΠΟΤΕ στοματικό... Μια αδέξια κίνηση ή ένα στιγμιαίο λάθος θα σε κάνουν να ουρλιάξεις και όχι από ηδονή... Το μόνο που χρειάζεται το πρόσωπο σου είναι κρεμούλες (ναι απ'αυτές του φαρμακείου)
4)Αν έχεις καεί παντού : Το μόνο όργανο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ωφέλιμα και απολαυστιικά είναι η γλώσσα σου! Όπως και όπου νομίζεις... Τα παγάκια ευπρόσδεκτα σε κάθε περίπτωση!
Tips:
*Air condition,ανεμιστήρας ή παράθυρο πάντα ανοιχτά. Δε θέλουμε να ιδρώσουμε αυτή τη φορά...
*Αντι για λάδι κάντε ένα μασάζ με μια κρεμα after sun.. Έλα μια χαρά μυρίζουν!
*Την επόμενη φορά κάτω από την ομπρέλα.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr