Σελίδες

ΖΗΤAΕΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ......!

  Ενω έχεις χωρίσει και προσπαθείς με χίλιους τρόπους να ξεχαστείς...ξαφνικα σου ζητάει να τα ξαναβρείτε και σου λέει χιλιάδες γλυκες κουβέντες που κοντεύουν να σε πείσουν....
Θυμάστε όμως τις κλασικές κουβέντες ότι αν το γυαλί ραγίσει δεν μπορεί να ξανακολλήσει; Μπορεί μια σχέση μετά την επανασύνδεση να λειτουργήσει και πάλι, ή πρόκειται γιακάτι που έχει αποτύχει και είναι καταδικασμένη να αποτύχει ξανά;
Πρίν προχωρήσεις σε οτιδήποτε, διαχώρισε στο μυαλό σου ..............!!!!!!.

Οχι στην επανασύνδεση από ανασφάλεια ή βόλεμα...
 
Σας ενδιαφέρει να γυρίσετε πίσω στη σχέση και να είστε μαζί επειδή αγαπάτε, σέβεστε και πράγματι θέλετε να περάσετε τις μέρες και τις νύχτες σας με το πρώην ταίρι σας, ή  επειδή είστε μόνοι, μπερδεμένοι, και σκέφτεστε μήπως αργήσετε να κάνετε σχέση...νιώθετε δηλαδή ανασφάλεια!


Ο χωρισμός πρέπει να μείνει στο παρελθόν...

Αρχικά, θα πρέπει και οι δυο να αποφασίσετε οτι δεν θα ξαναασχοληθείτε με τον παρελθόν και τον λόγο που χωρίσατε...κάτι πολυ δύσκολο φυσικά.Αυτό δεν σημαίνει να διαγράψετε από τη μνήμη σας το παρελθόν, αλλά να συγχωρέσετε και να συγχωρεθείτε πραγματικά Αν ο χωρισμός δεν μείνει στο παρελθόν αλλά τον κουβαλάτε διαρκώς μέσα σας, η σχέση είναι και πάλι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Η επανασύνδεση δεν είναι εύκολη υπόθεση...


Αν εσείς και ο / η πρώην σας δεν καταφέρετε να βρείτε νέους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τα παλιά προβλήματα σας, μπορείτε εύκολα να καταλήξετε ακριβώς εκεί που ξεκινήσατε: στο χωρισμό. Και τότε η επανασύνδεση θα μοιάζει με ένα μεγάλο λάθος…και θα πληγωθείτε για ακομη μια φορα!