Σελίδες

ΩΧ...ΣΠΥΡΑΚΙ

Πώς γίνεται σε κάθε μεγάλη στιγμή εκεί που ετοιμάζεσαι να βγείς σε κάποιο σημαντικό ραντευού να κάνει την εμφάνιση του ένα σπυράκι....Έξαλη/ος τρέχεις να το καλύψεις αλλά δυστυχώς πάλι φαίνεται ακολούθησε ένα απο τα παρακάτω προιόντα , που έχουν σχεδόν όλα τα σπίτια,για να το εξαφανίσεις!!!







Ασπιρίνη: Τρίψε δύο ασπιρίνες μέχρι να γίνουν σκόνη και πρόσθεσε νερό ώστε να δημιουργήσεις ένα παχύρευστο μείγμα. Βάλε το μείγμα επάνω στο σπυράκι, άφησέ το να δράσει για 10 λεπτά και ξέπλυνε με κρύο νερό. Προσοχή: αν έχεις αλλεργία στην ασπιρίνη, δοκίμασε κάτι από τα παρακάτω.

Σόδα: Αραίωσε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας σε λίγο νερό. Άπλωσέ την στο σημείο που θες και περίμενε 20 λεπτά. Αφαίρεσε το μείγμα με άφθονο κρύο νερό και πες γεια σε πρήξιμο και η κοκκινίλα!

Βρώμη: Βάλε στο μπλέντερ σου ένα κουταλάκι του γλυκού βρώμη και ελάχιστο νερό (προσοχή: το θέλουμε παχύρευστο). Με το μείγμα αυτό κάνε πίλινγκ στην περιοχή με το σπυράκι και ξέπλυνε με τρεχούμενο νερό.

Τσάι: Ένα ζεστό φακελάκι με μαύρο τσάι θα ηρεμήσει τον ερεθισμό χάρη στις τανίνες και θα το κάνει έτοιμο προς εξολόθρευση σε λίγες ώρες.

Πάγος: Τύλιξε με μία πετσέτα ένα παγάκι και τοποθέτησέ το επάνω στο σπυράκι. Θα σου πάρει περί τα 10 λεπτά για να φύγει η κοκκινίλα και το πρήξιμο.

Οδοντόκρεμα: Καυστική, χωρίς όμως να βλάπτει το δέρμα- θα 'ρουφήξει' το σπυράκι σου μέσα σε λίγες ώρες.

Μέλι με Λεμόνι: Αν έχεις αρκετές ώρες στη διάθεσή σου,  ρίξε μερικές σταγόνες λεμονιού επάνω στο σπυράκι και, όταν απορροφηθεί, άπλωσε μέλι. Το λεμόνι είναι στυπτικό και θα το ξεράνι ενώ το μέλι θα μαλακώσει το δέρμα και θα το κάνει βελούδινο. Σκέπασε το σημείο με ένα hansaplast ή μία μικρή γάζα και πέσε για ύπνο. Το πρωί δεν θα είναι παρά μία κακή ανάμνηση!