Σελίδες

*ΒΟΤΚΑ ΠΑΝΤΟΥ*

Φυσικά, μπορείτε να την πιείτε με λεμόνι, πορτοκάλι και άλλα mix ή σκέτη με πάγο ή χωρίς! Τι άλλο μπορεί να κάνει κανείς???

1. Γυαλίστε ασημικά και μέταλλα.

2. Κρατήστε τα φυτά σας ζωντανά με λίγες σταγόνες βότκα και ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη στο βάζο με τα λουλούδια. Αλλάζετε το νερό καθημερινά.

3.Ανακουφιστείτε βάζοντας λίγη βότκα ύστερα από τσίμπημα τσούχτρας, κουνουπιών ακόμη και ερεθισμό από κισσό ή τσουκνίδα.

4.Περάστε βότκα στο τελευταίο σαμπουάν, στα μήκη των μαλλιών σας κι εκείνα θα λάμψουν.

5.Ψεκάστε και τρίψτε πάνω στη μούχλα για να την εξαφανίσετε.

6.Αντιμετωπίστε τον πονόδοντο μέχρι να φτάσετε στον οδοντίατρο. Κάντε γαργάρες με ένα σφηνάκι βότκα. Βοηθά στην απολύμανση της περιοχής και ανακουφίζει από τον πόνο στα ούλα.

7.Ψεκάστε τα ρούχα σας με λίγη βότκα και αφήστε τα να στεγνώσουν. Η βότκα εξουδετερώνει τις οσμές που προκαλούνται από τα βακτήρια, ενώ δε χρειάζεται να ανησυχείτε αν τα ρούχα σας μετά θα μυρίζουν αλκοόλ καθώς η βότκα αφού στεγνώσει δεν «αφήνει μυρωδιά» (για να βεβαιωθείτε ότι δε θα χαλάσουν τα χρωματιστά, δοκιμάστε το στην άκρη, προτού ψεκάσετε όλο το ρούχο).

8. Φτιάξτε χαλαρωτικό διάλυμα για εντριβές, γεμίζοντας ένα βάζο με άνθη από φρέσκια λεβάντα και βότκα. Σφραγίστε το βάζο και βάλτε το στον ήλιο για τρεις μέρες. Στη συνέχεια σουρώστε το μίγμα και κάντε εντριβές όπου νιώθετε πιάσιμο ή πόνο.

9.  Φυσικά κάνεις και πολύ καλό μεθύσι με την βότκα!