Σελίδες

ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Είναι συχνό πια, πολλά ζευγάρια να αναγκάζονται να μένουν χωριστά, για διάφορους λόγους. Συνήθως αυτό συμβαίνει λόγω υποχρεώσεων, δηλαδή το ζευγάρι σπουδάζει ή εργάζεται σε διαφορετικές πόλεις. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, τότε σίγουρα νιώθεις πως ο άνθρωπός σου, σου λείπει διαρκώς και πως όταν  συναντιέστε, δεν τον χορταίνεις, και συνεχώς αναρωτιέσαι αν αξίζει να είστε μαζί!

 Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο έρωτας από απόσταση έχει ημερομηνία λήξης που έρχεται πολύ πιο γρήγορα από ότι σε μια συμβατική σχέση. Αναμφισβήτητα, τα ζευγάρια που ζουν χωριστά έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια. Κάποιοι τα καταφέρνουν, κάποιοι άλλοι όχι.

 Ο μεγαλύτερος εχθρός των σχέσεων από απόσταση είναι η ανασφάλεια, η αμφιβολία και κατά συνέπεια, η ζήλια. Η ρήξη σε μια τέτοια σχέση μπορεί να ξεκινήσει πολύ εύκολα, από κάτι μικρό και ασήμαντο, το οποίο μεγαλοποιείται λόγω της απόστασης και της έλλειψης άμεσης επικοινωνίας. Όταν ο σύντροφος βρίσκεται μακριά, όλα μπορεί να μοιάζουν σημαντικά και ασήμαντα την ίδια στιγμή. Πολύ συχνά, η απόσταση δημιουργεί συναισθηματικό και σεξουαλικό κενό, το οποίο μπορεί να καλυφθεί –έστω και προσωρινά – από κάποιον άλλο. 

Η αλήθεια είναι πως αν ξεκινήσεις μια σχέση από απόσταση, τότε μπορεί να κρατήσει καιρό, μπορεί όμως στο μέλλον να σου επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη : όταν βρεθείτε τελικά μόνιμα στην ίδια πόλη μαζί, μπορεί να ανακαλύψετε τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ σας, που να αποφασίσετε πως η σχέση σας δεν έχει πια μέλλον. Και αυτό θα είναι χωρισμός ως συνέπεια να μετανιώσεις για τις προσπάθειες που έκανες όλα τα χρόνια της απόστασης!

Οι άνθρωποι που ζουν έναν έρωτα από απόσταση έχουν συνήθως μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα… φταίει προφανώς το άδειο μαξιλάρι δίπλα στο δικό τους, ή το ότι ο χάρτης δείχνει τις αποστάσεις πιο μικρές από ότι πράγματι είναι.όσοι άνθρωποι ζουν  για τις στιγμές εκείνες που θα πακετάρουν τη βαλίτσα τους και θα φύγουν για να συναντήσουν τον σύντροφό τους… δεν είναι εύκολο να περιμένεις κάτι τόσο πολύ, να μετράς το χρόνο αντίστροφα και οι μέρες να μην περνάνε.

 Συμβουλές:

 1. Συνάντηση περίπου μια φορά τον μήνα, Κατά την διάρκειά της θα φροντίζετε να περνάτε όσο πιο ερωτικές και ευχάριστες στιγμές μπορείτε
2. Επικοινωνία φυσικά καθημερινά, είτε μέσο τηλεφώνου είτε μέσω internet (e-mail , chat) και αν είστε ρομαντικοί μέσο αλληλογραφίας
3. Έκφραση συναισθημάτων , να κάνετε τον σύντροφο σας να νιώθει μοναδικός και να του δείχνεται κάθε μέρα την αγάπη σας και πόσο σας λείπει
4. Δωράκια αγάπης, έαν έχετε την οικονομική δυνατότητα να στέλνετε ένα δώρο στο σύντροφο σας ακόμη και αν δεν έχετε επέτειο!!

Προσοχή:..............Πάνω απο όλα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη για να μπορέσετε να διατηρήσετε την σχέση σας!