Σελίδες

Στο νοσοκομείο η θρυλική Εμμανουέλα

Η Ολλανδέζα πρωταγωνίστρια  της σειράς ερωτικών ταινιών «Emmanuelle», Sylvia Kristel, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Amsterdam σύμφωνα με την ατζέντισσά της. «Είμαστε πολύ ανήσυχοι» δήλωσε η Henriette Hoogenboezem στο AFP. Τα δημοσιεύματα διίστανται σε σχέση με την αιτία που οδήγησε τη διάσημη star στο νοσοκομείο, καθώς άλλα τη θέλουν να έχει πάθει εγκεφαλικό κι άλλα καρδιακή προσβολή.
Η 59χρονη ηθοποιός βρέθηκε αναίσθητη το Σάββατο (30/06) στο σπίτι της στο Amsterdam. Η Sylvia Kristel είχε διαγνωσθεί πριν από 10 χρόνια με καρκίνο των πνευμόνων και τελευταία πάλευε με μεταστάσεις της ασθένειας σε λάρυγγα και συκώτι. Μάλιστα όπως δήλωσε κι ο γιος της Arthur σε Ολλανδική εφημερίδα: «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι θα γίνει σύντομα καλά, μα δυστυχώς πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».
Η Sylvia Kristel πρωταγωνίστησε ως Εμμανουέλα σε 4 από τις ταινίες τη ομώνυμης σειράς ταινιών προκαλώντας ρίγη αναστάτωσης στα αρσενικά ανά τον πλανήτη. Εκτός όμως από την θρυλική Sylvia Kristel, που ως Εμμανουέλα  κατάφερε να γίνει η φαντασίωση πολλών ανδρών, η σειρά κατάφερε να κάνει το soft-porn μέρος του mainstream κινηματογράφου.



περισσότερα στο :myself.gr