Σελίδες

ΠΟΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΔΙΑΛΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

Παρακάτω θα δεις μερικά από τα πιο γνωστά λουλούδια για να διαλέξεις το αγαπημένο σου και θα σου πει ποια είναι τα χαρακτηριστικά σου!









Το γαρίφαλο δείχνει πως είσαι άτομο που πατά γερά στα πόδια του . Άνθρωπος πραγματιστής αυθεντικός. Ένα απο τα ποιο έντονα χαρακτηριστικά του είναι η εχεμύθεια...Νομίζεις είναι τυχαίο που οι φίλοι σου έρχονται σε εσένα για συμβουλές?? Επίσης δεν σου αρέσουν οι αλλαγές και οι εκπλήξεις!










Η μαργαρίτα δείχνει ότι είσαι άτομο αισιοδοξο και φωτεινό...είσαι το κέντρο της παρέας αφου σου αρέσει να κάνεις τους άλλους να χαμογελούν. Η επιλογή της μαργαρίτας είναι πως λατρεύεις της περιπέτειες και αγαπας τη φυσή και τις δραστηριότητες.






Εάν λατρεύεις την Ίριδα τότε πιθανότατα βαριέσαι εύκολα και δεν αντέχεις την ρουτίνα.Είσαι άτομο δραστήριο και δημιουργηκό. Δεν σου αρέσει να έχεις αφεντικά πάνω απο το κεφάλι σου που να σου λένε τι πρέπει να κάνεις, Επίσης δεν χάνεις ευκαιρία για νέες εμπειρίες και έχοντας πίστη στον ευατό σου κερδίζεις πάντα τη γνώμη των άλλων.









Η επιλογή του Λίλιουμ δείχνει άνθρωπο στοργικό που λατρεύει να φροντίζει τους άλλους...σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο και οι άνθρψποι γύρω σου σε σέβονται και σε εκτιμούν.







Επέλεξες την παπαρούνα...είσαι άτομο δημιουργηκο και πνευματικο..Αυτοί που σε γνωρίζουν αντιλαμβάνονται απο την αρχή τον χαρακτήρα σου, όμως δεν είναι πολλοί....Είσαι ανθρωπος ιδιότροπος και αν σου μπει κάτι στο μυαλό δύσκολα στο βγάζει κανείς.





Είσαι μια γυναίκα παθιασμένη και ρομαντική..Ενω μπορεί να φαίνεσαι και να δείχνεις στους ανθρώπουσ πόσο ανοιχτός άνθωπος είσαι στην πραγματικότητα είναι ντροπαλός.Δεν είναι τυχαίο που έχεις τόσο μεγάλο κοινωνικό κύκλο αλλά απολαμβάνεις και την ησυχία σου..Διαλλέγοντας το τριαντάφυλλο δείχνεις ότι οι σχέσεις σου θελεις να έχουν νόημα..στα παραμύθι σου περιμένεις ακόμα τον ιππότη σου



Επέλεξες τουλίπα....είσαι άνθωπος που λατρεύει τις αλλαγές και την ανανέωση, πάντα ζητάς τρόπους βελτίωσης τησ ζωής σου και απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Επίσης λατρεύεις τα ταξίδια και τις γνωριμίες.




Αφού επέλεξες τον πανσέ /βιολέτα είσαι ευαισθητο και συναισθηματικό άτομο....πιο συγκεκριμένα χρειάζεται χρόνος για να γνωρίσεις και να σε γνωρίσουν νέα άτομα...οταν όμως με το καλό συμβεί τότε είσαι άτομο με υπόδειγμα πίστης και αφοσίωσης. είσαι άτομο περίπλοκο και δύσκολα σε γνωρίζει κανείς.