Σελίδες

20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΒΟΣ – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ + Ακουστικό υλικό.....

O νεότερος σύγχρονος Έλληνας συνθέτης και παραγωγός, ο Φοίβος, συμπληρώνει 20 χρόνια στη δισκογραφία γιορτάζοντας το με μια μεγάλη παραγωγή, στο Ο.Α.Κ.Α. στις 24 Σεπτεμβρίου 2012. Τα σπουδαιότερα ονόματα της δισκογραφίας στην Ελλάδα που έδωσαν πνοή στο όραμα του Φοίβου θα συναντηθούν στο Ο.Α.Κ.Α. για μια αξέχαστη μουσική γιορτή! Για πρώτη φορά ενωμένοι, οι αγαπημένοι μας ερμηνευτές, θα δημιουργήσουν το προσωπικό μας soundtrack σε μια λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια που λατρέψαμε, και που μας γέμισαν συναισθήματα. Μια υψηλού επιπέδου οπτικοακουστική παραγωγή στην οποία θα συμμετέχουν, με αλφαβητική σειρά οι: Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Γιώργος Μαζωνάκης, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς, Tus και πολλοί ακόμη.

Σε αυτή την μεγάλη γιορτή, στα decks, με ένα ειδικό DJ Set, θα απολαύσουμε τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Τη σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός και η δημιουργική ομάδα συμπληρώνεται με τους συντελεστές της συναυλίας: την Εύα Νάθενα στην σκηνογραφία και τα κοστούμια, και τον Λεωνίδα Τζίτζο, στις ενορχηστρώσεις.

Σκοπός της Συναυλίας είναι να γίνει μια ανθρωποκεντρική συναυλία, που θα εστιάζει στον Φοίβο και στα 20 Χρόνια της διαδρομής του. Μία παραγωγή που θα στηρίζεται στην ουσία της μουσικής με έναν πιο “θεατράλε” χαρακτήρα και μια προσέγγιση, διαφορετική απ’ ότι έχουμε δει ως τώρα! Άξονας της βραδιάς είναι το “ταξίδι”, η διαδρομή του Φοίβου και πρόθεση είναι να “ταξιδέψει” το κοινό μαζί του με λυρισμό, συγκίνηση και με εικόνες μουσικής.

Ο κάθε καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί επί σκηνής θα συμπορεύεται μαζί του, στο διάστημα που συνεργάστηκε με αυτόν και θα σηματοδοτεί έναν σταθμό στην εικοσάχρονη πορεία του Φοίβου, μία πορεία διανθισμένη με επιτυχίες. Το εικαστικό μέρος, εμπνέεται κι αυτό από αυτή την “διαδρομή”. Η συναυλία μαζί με τους 20 performers που θα πλαισιώνουν τη πορεία αυτή, θα έχει στοιχεία κινηματογραφικής και θεατρικής προσέγγισης.

ΑΚΟΥΣΤΕ: 



Τα ταμεία στον χώρο την ημέρα της συναυλίας θα λειτουργούν από τις 17:30.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30

Parking στον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου:
Οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων, αξίας 60 ευρώ θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα parking P24 και P5. Η είσοδος θα γίνεται από την Πύλη Β, στη Σπύρου Λούη με την επίδειξη του εισιτηρίου. Τα Parking P1 , P2 και P3 τα οποία έχουν είσοδο από την Πύλη Α θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ για το κοινό. Θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τις ανάγκες της παραγωγής και των πολυάριθμων συντελεστών.

Για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, προτείνουμε στους θεατές να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οι κοντινότερες στάσεις στο OAKA είναι ο σταθμός Ειρήνη (ΗΣΑΠ) και ο σταθμός Νερατζιώτισσα (Προαστιακός). ΟΑΣΑ: Μαρούσι 441, 550, 602, Α7, Β7 , X14, X15, X40, M1

Ροές κοινού - Είσοδος στο χώρο της συναυλίας:
Η είσοδος για τους κατόχους VIP εισιτηρίων θα γίνεται μέσω της οδού Σπύρου Λούη. Η είσοδος για τους κατόχους εισιτηρίων αρένας θα πραγματοποιείται μέσω του Περιβάλλοντος χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου. Η είσοδος για τους κατόχους εισιτηρίων καθήμενων θα γίνεται από την περίμετρο του Σταδίου, στο ύψος της Ολυμπιακής Δάδας απέναντι από τις θύρες 1 & 35.

Εκδοτήρια Πώλησης Εισιτηρίων:
Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα λειτουργούν από τις 18:30 την ημέρα της συναυλίας στον Σταθμό Ειρήνης και στην Ανατολική Πύλη στην περίμετρο στο ύψος της θύρας 12.

Παραλαβή προαγορασμένων Εισιτηρίων:
Ειδικό εκδοτήριο εισιτηρίων για την παραλαβή των προαγορασμένων εισιτηρίων (πωλήσεις on line, Γερμανός και προσφορές) θα λειτουργήσει από τις 17:30. την ημέρα της συναυλίας στο Τείχος των Εθνών στο ύψος του Γηπέδου του basket. Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το voucher σας και ένα αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας (π.χ. ταυτότητα ή δίπλωμα)


Ειδικότερα για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και την ασφάλεια του κοινού παραθέτουμε λίστα με απαγορευμένα αντικείμενα:
- Βίντεο κάμερες
- Επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές
- Συσκευές μαγνητοφώνησης
- Συσκευές Λέιζερ
- Μεταλλικά κουτάκια και γυάλινα αντικείμενα

Αναδημοσίευση από δελτίο τύπου.





Διαβάστε επίσης:

  

&