Σελίδες

Ο Νίκος Γιασσάκης ο Δ/ντης Προγράμματος των Athens Party και Velvet, επιλέγει ό,τι καλύτερο από τις νέες κυκλοφορίες...

 5+1 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις αυτή την εβδομάδα 

Ένα πολύ καλό μέσο για να πάει καλά μια εβδομάδα που ξεκινάει είναι η μουσική. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για νέα και πολύ καλή μουσική, με πέντε τραγούδια που επέλεξε ο Δ/ντης Προγράμματος των Athens Party και Velvet, Νίκος Γιασσάκης.

RY / Frank Wiedemann - HowlingO τραγουδιστής και συνθέτης Ry Cuming έσμιξε κατά ένα περίεργο τρόπο με το ήμισυ των Ame, Frank Wiedemann, φέρνοντας αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχουμε ακούσει τελευταία και ένα από αυτά που μάλλον θα ακούσουμε πολύ μέσα στο χειμώνα.



Bat For Lashes - All Your GoldH Natasha Khan ή αλλιώς η γνωστή μας Bat For Lashes έχει καταφέρει και τα δυο της άλμπουμ να είναι υποψήφια για Mercury Prize, το βραβείο που απονέμενται κάθε χρόνο στη Βρετανία για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς. Στις 12 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο 'The Haunted Man'. Αυτό είναι το δεύτερο single μέσα από αυτό και κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες.


2:54 - Killer
To κομμάτι του Adamski, μέσα από το οποίο μάθαμε τον Seal, αυτή η μεγάλη επιτυχία του 1990 γίνεται ακόμα μια διασκευή, αυτή τη φορά όμως οι 2:54 το έχουν κάνει με ένα μοναδικό τρόπο, υπέροχα φωνητικά, bassline και drums πιστά στο original, αλλά και πολύ καλά κιθαριστικά ριφ. Αυτόν τον καιρό το συγκρότημα είναι support στην περιοδεία των XX.


Alt-J - Something GoodΤο μεγάλο φαβορί για το φετινό Mercury Prize. Βρετανική alternative indie pop στα καλύτερά της. Το 'Something Good', μέσα από το άλμπουμ 'An Awesome Wave', είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του BBC Radio 1 αυτή την περίοδο.


Disclosure feat. Sam Smith - LatchΤα αδέρφια Guy και Howard Lawrence είναι το νέο αίμα της ηλεκτρονικής μουσικής στη Βρετανία. H πρώτη τους κυκλοφορία έγινε το 2010, όταν ήταν 16 και 18 ετών. Έχουν κάνει επιτυχημένα remix σε καλλιτέχνες όπως Jessie Ware, Everything Everything, Crystal Fighters και στις 7 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το νέο τους single με τίτλο 'Latch'.


Lana Del Rey - Blue Velvet (Penguin Prison Remix)Πίσω από το electropop project του Penguin Prison βρίσκεται ο Νεοϋορκέζος τραγουδιστής, παραγωγός και remixer, Chris Glover. Τελευταίο του δημιούργημα είναι το remix στην πρόσφατη διασκευή της Lana Del Rey πάνω στο Blue Velvet του 1963.


πηγη :
http://www.athensparty.com/music/9907/51-tragoydia-poy-prepei-na-akoyseis-ayth-thn-evdomada/