Σελίδες

Σαββατοκύριακο γεμάτο επιλογές για όλα τα γούστα

Κι αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχουν πολλές επιλογές για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Διαβάστε μερικές προτάσεις.

Ο Γούντι Άλεν στη Ρώμη.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του διάσημου αμερικανού σκηνοθέτη Γούντι Άλεν βρίσκεται στην Αιώνια Πόλη. Ο τίτλος της ταινίας είναι ‘Στη Ρώμη με αγάπη’ και πρόκειται για μία ευχάριστη κωμωδία που διαδραματίζεται στην ιταλική πρωτεύουσα με πρωταγωνιστές τους Γούντι Άλεν, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Άλεκ Μπόλντουιν και Ρομπέρτο Μπενίνι.

Cirque du Soleil – ‘Αlegria’
Πρόκειται για μία παράσταση που θα σας καταπλήξει. Το θρυλικό Cirque du Soleil βρίσκετε ήδη στην Αθήνα με την παράσταση ‘Alegria’ και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Σκοπός της είναι να μεταδώσει στο κοινό την αισιοδοξία , πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά αυτή την εποχή. Οι παραστάσεις του θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.


Ο Χρόνης Αηδονίδης στο Ηρώδειο

Μία μουσικοχορευτική παράσταση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα δώσει στο Ηρώδειο αυτή την Κυριακή 0 Σεπτεμβρίου ο μεγάλος δάσκαλος της ελληνικής μουσικής παράδοσης Χρόνης Αηδονίδης. Μαζί του θα είναι ο Πέτρος Γαϊτάνος, η Γιώτα Νέγκα καθώς και ένας μεγάλος αριθμός μουσικών και χορευτών. Η παράσταση θα δοθεί εις μνήμη της θλιβερής επετείου της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την εκχώρηση της Ανατολικής Θράκης στην Τουρκία, την 9η Σεπτεμβρίου 1922. όσοι βρεθείτε εκεί θα απολαύσετε παραδοσιακά τραγούδια και χορούς από την μακρά παράδοση της Θράκης. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Σύλλογο Μεταμόσχευσης Καρδιάς και Φίλων των Μεταμοσχεύσεων ‘Συνεχίζω’. 

ΠΗΓΗ: Jenny.gr