Σελίδες

o Nick Giassakis επιλέγει 5+1 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις αυτην την εβδομάδα.....!!!


Για να πάει καλά η εβδομάδα o Νικος Γιασσακης συγκεντρώσε πέντε υπέροχα φρέσκα κομμάτια, που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας.
Πατήστε το 'Ρlay' κι απολαύστε:
Michael Kiwanuka - Bones
Ο νικητής της ψηφοφορίας 'Sound Of 2012' του BBC. Πολλοί τον συγκρίνουν με το Bill Withers, Randy Newman, αλλά και τον Otis Redding. Αυτό είναι το τέταρτο single από το ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο 'Home Again'.

Ellie Goulding - Anything Could Happen
Δεύτερο άλμπουμ για την 25χρονη Βρετανίδα, το οποίο έχει σαν πρώτο single του 'Anything Could Happen'. Κατάφερε κι αυτή να κερδίσει στην ψηφοφορία 'Sound of...' του BBC, το 2010. Άλλοι καλλιτέχνες που κέρδισαν αυτή την πρωτιά σε προηγούμενες χρονιές είναι η Adele, οι Keane και ο 50 Cent.

Jake Bugg - Two Fingers
Είναι μόλις 18 ετών κι ένα χρόνο πριν τα κλείσει εμφανίστηκε στη σκηνή του Glastonbury Festival. Οι επιρροές του από Bob Dylan, Oasis, Beatles, ακόμα και Jimi Hendrix είναι φανερές στα τραγούδια του. Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφορεί στις 22 Οκτωβρίου.


Lucy Rose - Bikes
Στις 24 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ η 23χρονη Βρετανίδα που προσθέτει τις folk επιρροές της στον πολύ καλό της ακουστικό pop-rock ήχο.


DJ Fresh - The Feeling
Ο DJ Fresh κατέχει μια πολύ μεγάλη πρωτιά. Ένα δικό του κομμάτι, το 'Louder', είναι το πρώτο drum n bass τραγούδι που καταφέρνει να φτάσει στο νούμερο ένα του UK Singles Chart, τον Ιούλιο του 2011. Το δεύτερο κομμάτι του είδους που καταφέρνει κάτι τέτοιο ανήκει στον ίδιο, αφού το 'Hot Right Now' με φωνητικά της Rita Ora έφτασε στην κορυφή τον περασμένο Φεβρουάριο. Θα καταφέρει ξανά ο ταλαντούχος DJ και παραγωγός να φτάσει στο νούμερο ένα με το 'The Feeling' που κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου;


Calvin Harris feat. Florence And The Machine - Sweet Nothing
Η συνεργασία στο 'Spectrum (Say My Name)' φαίνεται ότι τους πήγε πάρα πολύ καλά και γι' αυτό ήταν λογικό η υπέροχη φωνή της Florence Welsch να ακουστεί ξανά σε μια παραγωγή του Calvin Harris. Το 'Sweet Nothing' κυκλοφορεί στις 14 Οκτωβρίου και το ακούς ήδη στον Athens Party.



AthensParty.com: 5+1 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις αυτή την εβδομάδα | ATHENS PARTY | Μουσική