Σελίδες

6 ασκήσεις για σφιχτό κορμί από την Anna Kournikova

Γυμναστείτε σωστά κι αποκτήστε το sexy σφιχτό κορμί της Anna Kournikova.

  Η διάσημη τενίστρια εκτός από μεγάλο ταλέντο διαθέτη κι ένα sexy σώμα που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν κι όλοι οι άντρες θαυμάζουν. Με 6 εύκολες ασκήσεις μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε ένα γυμνασμένο sexy σώμα, σαν αυτό της Anna Kournikova.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία μπάλα γυμναστικής.
Δείτε τις ασκήσεις:



 1. Σταθείτε με τα πόδια σας ελαφρώς ανοιχτά (λίγο πιο ανοιχτά από το ύψος των γοφών) έχοντας το γόνατά σας ελαφρώς λυγισμένα. Σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι κρατώντας τη μπάλα και λυγίστε τους αγκώνες έτσι ώστε να βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κεφάλι. Σφίξτε τους κοιλιακούς και πετάξτε την μπάλα με δύναμη στο έδαφος σκύβοντας προς τα μπροστά όπως στην εικόνα. Επαναλάβετε 20 φορές.


 2. Σταθείτε με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά (λίγο πιο ανοιχτά από το ύψος των γοφών). Στρίψτε τον κορμό και τους ώμους σας προς τα αριστερά, κρατώντας τη μπάλα με λυγισμένους αγκώνες. Με σταθερά πόδια, επαναφέρετε τον κορμό σας μπροστά, κάνοντας ένα κάθισμα προς τα εμπρός και φέρτε την μπάλα προς το δεξί σας ώμο. Επαναλάβετε 10 φορές από την κάθε πλευρά από 2 φορές.


 3. Κρατήστε την μπάλα με τα δύο χέρια και καθίστε με τα πόδια σας ελαφρώς λυγισμένα και ενωμένα. Σηκώστε τα από το έδαφος και στρίψτε τον κορμό έτσι ώστε να ακουμπήσετε την μπάλα στο έδαφος. Επιστρέψτε στο κέντρο και επαναλάβετε από την άλλη πλευρά. Κάντε 10 επαναλήψεις από την κάθε πλευρά.


 4. Κρατώντας την μπάλα με τα δύο χέρια, σταθείτε με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά. Κρατώντας το στήθος σας επάνω, καθίστε στους γοφούς σας και λυγίστε τα γόνατά σας κάνοντας ένα βαθύ κάθισμα, φέρνοντας την μπάλα ανάμεσα στα πόδια. Σπρώξτε με τις φτέρνες σας πιέζοντας τους γλουτούς για να επιστρέψετε στην όρθια στάση. Επαναλάβετε 20 φορές.


 5. Κολλήστε την πλάτη σας σε έναν τοίχο και κρατήστε τη μπάλα με τα δύο χέρια μπροστά από το στήθος σας, κάνοντας ένα κάθισμα όπως στην εικόνα.. Κρατώντας τους γοφούς σας σταθερούς, στρίβετε προς τα αριστερά προς προσπαθώντας να φτάσετε τη μπάλα στον τοίχο. Επιστρέψτε στο κέντρο και κάντε το ίδιο από την άλλη πλευρά. Επαναλάβετε 10 φορές από την κάθε πλευρά.


6. Σταθείτε με τα πόδια σας ελαφρώς ανοιχτά (λίγο πιο ανοιχτά από το ύψος των γοφών), κρατώντας την μπάλα πάνω από το κεφάλι σας με τα χέρια τεντωμένα. Κάντε ένα βαθύ κάθισμα φέρνοντας την μπάλα στο αριστερό πόδι σας, κρατώντας τα χέρια σας τεντωμένα. Σπρώξτε με τις φτέρνες σας πιέζοντας τους γλουτούς σας για να επιστρέψετε στην αρχική στάση. Κάντε το ίδιο κι από την άλλη πλευρά. Κάντε 10 επαναλήψεις επί 2 φορές.



 Πηγή: womenshealthmag.com