Σελίδες

Ποιο διάσημο μωρό απέκτησε το πρώτο του διαμάντι μόλις στον πέμπτο μήνα ζωής του;

Mπορεί να είναι μόλις 5 μηνών και μπορεί να μην έχει καν δόντια ή να μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει, αλλά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η μικρούλα Pearl έχει πάρει με το σπαθί της μία θέση στη διάσημη οικογένεια Osbourne!
To χαριτωμένο μωρό του Jack Osbourne και εγγονή του Ozzy, είναι ήδη διάσημη μέσω των φωτογραφιών που ανεβάζουν οι γονείς της στο Twitter ενώ είναι ολοφάνερο το ιδιαίτερο στιλ που την διακρίνει μιας και αρέσκεται, παρά το νεαρό της ηλικίας της να φοράει... κοσμήματα! Δεν είναι τυχαία άλλωστε η πόζα της μικρούλας με ένα δαχτυλίδι στα μικροσκοπικά δαχτυλάκια της, με ένα τεράστιο μπλε διαμάντι!
«Don't be fooled by the rocks that I got, I'm still pearly from the block» έγραψε η μαμά της, Lisa ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία, θυμίζοντας τους στίχους του τραγουδιού της JLo «Jenny From The Block». Οι ξετρελαμένοι γονείς φυσικά, δεν σταματούν να ποστάρουν φωτογραφίες της μικρής, είτε κάνοντας κούνια είτε πηγαίνοντάς τη βόλτα με το καρότσι της.
Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Απρίλιο, ενώ λίγους μήνες μετά ο Jack διαγνώστηκε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Παρά το δυσάρεστο γεγονός, παίρνει δύναμη από την κόρη του για την οποία έχει δηλώσει: «Από τη στιγμή που την αντίκρυσα, ένιωσα να την αγαπάω περσσότερο από οτιδήποτε άλλο είχα αγαπήσει στη ζωή μου. Είναι ότι πιο συγκλονιστικό μου έχει συμβεί».