Σελίδες

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υπογράφει τα ανδρικά εσώρουχα της H&M




Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν σταματά να μας εκπλήσσει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων! Λάτρης της μόδας και του κομψού στυλ, βάζει την υπογραφή του στα ανδρικά εσώρουχα της H&M ενώ τον βλέπουμε και σε ρόλο μοντέλου - όπως έχει κάνει εξάλλου ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν-  στη διαφημιστική καμπάνια!

Η πρώτη συλλογή Bodywear του Ντέιβιντ Μπέκαμ για την Η&Μ παρουσιάζει εννέα στυλ εσωρούχων για άνδρες, και σηματοδοτεί την έναρξη μιας συνεργασίας διαρκείας μεταξύ του διάσημου ποδοσφαιριστή και της Η&Μ.

Η σειρά είναι σχεδιασμένη από την προσωπική ομάδα του Ντέιβιντ, θα πωλείται αποκλειστικά από την Η&Μ και θα περιλαμβάνει σλιπ. μπόξερ. αμάνικα φανελάκια, μακό, πιτζάμες και μακριά εσώρουχα.

Το αποτέλεσμα μετά από δεκαοκτώ μήνες έρευνας και ανάπτυξης είναι μια συλλογή που στοχεύει να θέσει ένα νέο πρότυπο για τα ανδρικά εσώρουχα του 21ου αιώνα. Θα διατίθεται από τις 2 Φεβρουαρίου 2012 σε 1.800 καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως, καθώς και on-line.

H πρώτη συλλογή παρουσιάζει τα εννέα κύρια προϊόντα στη πιο βασική τους μορφή προκειμένου να δοθεί έμφαση στην ποιότητα του σχεδιασμού. Υπάρχουν τέσσερα στυλ εσωρούχων (σλιπ, κοντά μποξεράκια, κανονικά μποξεράκια και βαμβακερά μπόξερ), το τέλειο μακό του Ντέιβιντ, το αμάνικο φανελάκι και το Henley.

Επιπλέον, υπάρχουν δύο στυλ bodywear - τα παντελόνια πιτζάμας και τα μακριά εσώρουχα, το μυστικό αγαπημένο εσώρουχο πολλών ανδρών για τους πιο κρύους μήνες. To βαμβάκι χρησιμοποιείται παντού - με το ιδανικό ποσοστό ελαστάν στα σλιπ, τα κοντά μπόξερ, τα μακό και τις αμάνικες φανέλες προκειμένου να προσφέρουν απαλή αίσθηση.

Στα Henley και τα μακριά εσώρουχα χρησιμοποιείται πικέ βαμβακερό και ένα ειδικό τελείωμα στις 100% βαμβακερές πιτζάμες για να εξασφαλιστεί η διατήρηση της εφαρμογής τους. Η συλλογή αυτή είναι η πρώτη μιας μακροχρόνιας συνεργασίας με την Η&Μ, η οποία θα εξελίσσεται κάθε σεζόν με νέα στυλ, νέα υφάσματα και νέα μοτίβα που θα ακολουθούν όλα τα εστιασμένα στην ποιότητα προσχέδια των νέων κλασικών κομματιών του Ντέιβιντ.