Σελίδες

Πως κάνει σεξ ανάλογα με το ζώδιό Mέρος Α΄

Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια στο σεξ

ΚΡΙΟΣ
Έχοντας κυβερνήτη τον Άρη, πάντα είναι hot και πρόθυμοι να εκτελέσουν την εργασία τους στο κρεβάτι, παίρνοντας συνήθως την πρωτοβουλία και έχοντας μεγάλα αποθέματα σεξουαλικής ενέργειας. Γουστάρουν όμως να επιβάλλονται και άλλοτε αυτό τρελαίνει θετικά, άλλοτε στην κυριολεξία.
Προγνωστικά: Επειδή ο κυβερνήτης σας ο Άρης και παραμένει στον Σκορπιό για το επόμενο διάστημα και ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, αλλά και το βρώμικο μυαλό σας, προσφέροντας τον καλύτερό σας εαυτό στο κρεβάτι.
ΤΑΥΡΟΣ
Γνωστοί και ως τρυφεροί εραστές, προτιμάτε το μόνιμο σύντροφο ο οποίος ξέρει όλα τα χούγια σας και σας αποδέχεται. Μεγάλη αξία δίνετε στην επιλογή του παρτενέρ, να αντιπροσωπεύει την αισθητική σας και να σας ξυπνά μέσα σας τη δύναμη του φύλου σας.
Προγνωστικά: Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, στον βασιλικό Λέοντα, τετραγωνίζει προκλητικά τον Άρη, φέρνοντας ενδιαφέροντα πλάσματα, με σκοπό to know us better. Ένας ιδιαίτερα ερωτικός συνδυασμός με αποτέλεσμα το πάθος.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ερώτηση: πόσο σημαντικό είναι το σεξ για το Δίδυμο; Απάντηση: όσο και η Ανάσταση για τους Χριστιανούς. Σημαντικότερη όμως για σας, η αλλαγή και η ποικιλία. Όχι απαραίτητα συντρόφων, αλλά παραστάσεων και συνθηκών. Ένας Δίδυμος τρελαίνεται να έχει πληθώρα επιλογών, τόπου, χρόνου, παραστάσεων. Παίρνει όμως και ρίσκα, αρκεί να ανεβαίνει η λίμπιντο. Γουστάρει τα προκαταρκτικά, να μιλά βρώμικα και να κάνει ατελείωτο παιχνίδι.
Προγνωστικά: Με τον Δία στο ζώδιο σας μόνο για ερωτικές ξηρασίες δεν μπορείτε να παραπονεθείτε. Αφήστε που και αυτός είναι σε όψη με τον Άρη στο Σκορπιό, οπότε ετοιμαστείτε για bed stories διαρκείας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολα ξεχωρίζετε το σεξ από την αγάπη, και για αυτό απαραίτητο για σας είναι ένας παρτενέρ με τον οποίο μπορείτε να νιώθετε άνετα να ονειρεύεστε μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά. Ο Καρκίνος θα οδηγηθεί στο κρεβάτι ακολουθώντας πρώτα τη γλυκύτητα του άλλου και μετά θα βγάλει τα ρούχα του. Τον ξενερώνουν η χοντροκομμένη και βάναυση συμπεριφορά.
Προγνωστικά: Ο Άρης στον ηλιακό πέμπτο οίκο σας ενεργοποιεί την ορμή εκείνη που χρειάζεται για να έχετε το σωστό αριθμό κατακτήσεων.
ΛΕΩΝ
Απαιτούν ειδικής μεταχείρισης, τόσο στο σαλόνι όσο και στο κρεβάτι. Είναι δυναμικοί και δυνατοί εραστές, με πάθος για την καλαισθησία. Πεθαίνουν να νιώθουν πως είναι οι μοναδικοί στον έρωτα και τη ζωή σας και αυτό είναι το κουμπί τους. Δεν υπάρχει τίποτα ισχυρότερα θανατηφόρο για τη λίμπιντό τους, απ ότι να τους πείτε πως δεν ξεχωρίζουν από τους πολλούς.
Προγνωστικά: Με την Αφροδίτη να τους προστατεύει, κάνοντας μάλιστα όψη με το Δία, είναι σαν να γίνεται η ετήσια love parade στην κρεβατοκάμαρά τους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εγκεφαλικοί εραστές, πρέπει πρώτα να τους ερεθίσει και εξάψει την περιέργεια ο σύντροφος και μετά να αποσυρθούν στα ενδότερα. Δεν τους ξεφεύγει τίποτα στο κορμί ακόμα και με σβηστά τα φώτα, αλλά και ξενερώνουν απίστευτα εύκολα. Tip: τα σεντόνια να είναι πάντα καθαρά.
Προγνωστικά: Ο κυβερνήτης Ερμής πλησιάζει τον Πλούτωνα με όψη τετραγώνου, που σημαίνει πως τα άτομα που σας περιβάλλουν θα αφήσουν σφραγίδα ερωτική στη ζωή σας.

η συνέχεια αύριο......