Σελίδες

Πως κάνει σεξ ανάλογα με το ζώδιό Mέρος Β΄

Η Συνέχεια δυνατή............

ΖΥΓΟΣ
Χρησιμοποιεί σας πυξίδα τη φαντασία ώστε να ανέβει η διάθεση. Ο ρόλος του συντρόφου πολύ δυνατός και από αυτόν εξαρτάται αν θα τον γοητεύσει τόσο, ώστε να μοιραστεί το κρεβάτι του μαζί του. Η κορύφωση για αυτόν είναι η επιβεβαίωση.
Προγνωστικά: Το επόμενο διάστημα ότι γίνεται στον ερωτικό τομέα θα γίνεται ξαφνικά, απρόβλεπτα. Γρήγορες γνωριμίες, σύντομες ερωτικές ιστορίες, αντάμωμα με ξένους που γίνονται δικοί μας και μετά πάλι ξένοι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τι να πει κανείς για τη φήμη του μέγα-εραστή; Η φαντασία εξάπτεται και σενάρια που θυμίζουν τις 9 ½ εβδομάδες έρχονται στο μυαλό, μόνο που θα πει κάποιος πως είναι Σκορπιός. Αυτό που εξιτάρει περισσότερο είναι τα βρώμικα tricks, η αντοχή σας αλλά και η εμμονή που έχετε για το σεξ. Λατρεύετε το σεξ και τα άτομα τα χρησιμοποιείτε απλά για αυτό το λόγο και μόνο.
Προγνωστικά: Το διάστημα που ακολουθεί θα είναι ανελέητα ερωτικό και αισθησιακό. Μην προσπαθήσετε να κάνετε όμως τις νέες γνωριμίες κτήμα σας, περάστε απλώς καλά!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσο πιο μακριά από το σπίτι, τόσο καλύτερα. Αφού το ξέρετε και σεις οι ίδιοι πως ερωτικά εξάπτεστε σε ένα ξένο περιβάλλον, μια άλλη κουλτούρα. Αν γίνεται να μιλά ο άλλος άλλη γλώσσα, τόσο πιο ερεθιστικό για σας. Δυνατοί και αχαλίνωτοι συχνά, έχετε επαναλαμβανόμενες προτάσεις.
Προγνωστικά: Ευκαιρίες για κρυφό σεξ θα έχετε αρκετές τον επόμενο καιρό, αφού τις κατακτήσεις σας δεν επιτρέπεται να τις δει το φως του Ήλιου, καθότι παράνομοι δεσμοί και απαγορευμένοι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
η επιτομή του ασφαλούς σεξ, του σεξ δίχως παγίδες και εκπλήξεις. Η καλή επίδοση όμως εγγυημένη, μαζί με την διάρκεια και την όρεξη για επανάληψη. Θεωρούνται δυνατά χαρτιά στο κρεβάτι σας και για αυτούς η δική σας ευχαρίστηση είναι σκοπός ιερός.
Προγνωστικά: Με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη ενεργοποιημένους, το καλό συναπάντημα θα είναι και ωραίο, με θεληματικό πιγούνι, με φινέτσα, αλλά και με πάθος. Πολύ πάθος.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ζήτω το σεξ χωρίς ευθύνη, είναι το μότο του Υδροχόου, που θέλει να απολαμβάνει χωρίς να υπάρχουν συνέπειες. Απελευθερωμένος από ταμπού και καθωσπρεπισμό, θεωρείται μεγάλη τύχη για αυτούς που επίσης έχουν σηκώσει πανιά απελευθέρωσης στον έρωτα. Ξανά και ξανά, αλλά χωρίς εγγυήσεις πως την άλλη μέρα θα σε πάρει τηλέφωνο.
Προγνωστικά: Το επόμενο διάστημα προβλέπεται ευχάριστο με ποικίλες ευκαιρίες. Τε θέμα είναι πως θα το χειριστείς εσύ και δεν θα χαλάσεις το ερωτικό σενάριο μετατρέποντάς το σε θρίλερ.
ΙΧΘΕΙΣ
Δεν τους απασχολεί και πολύ που και με ποιον θα ξυπνήσουν, αρκεί να νιώθουν καλά εκεί που είναι και να λαμβάνουν θετικά vibes. Πρέπει να είναι συμβατοί πνευματο-εγκεφαλικά για να αποδώσουν, αλλά έχουν άπειρη γλύκα και τρυφερότητα. Ποικίλουν στο κρεβάτι σαν τα ψάρια της θάλασσας και είναι όλο εκπλήξεις, θετικές συνήθως.
Προγνωστικά: Ενδιαφέρουσα περίοδος αν και θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Μια λατρεία ξαφνικά στα μεγαλύτερα άτομα, είναι καινούργιο χούι;

για το τέλος μια μεγάλη σοφία ΔΕΙΤΕ: