Σελίδες

Τρομερά Tips για κραγιον.

Θέλεις να μάθεις και άλλα μυστικά για θέματα που σε ενδιαφέρουν ή χρειάζεσαι και προσωπικές συμβουλές γιατί η κάθε μια από μας είναι ξεχωριστή!;Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές!!

1. Να φοράς κραγιόν ανοιχτόχρωμα και πιο γυαλιστερά, αν έχεις λεπτά χείλη, δεδομένου ότι κατά κανόνα κάνουν τα λεπτά χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα. Το σκούρο κραγιόν θα κάνει τα λεπτά, μικρά χείλη σου να φαίνονται ακόμα πιο μικρά.
2. Επέλεξε πιο σκούρα, ματ κραγιόν, αν έχεις πολύ σαρκώδη χείλη.
3. Φόρεσε ένα ελαφρύτερο ή πιο ουδέτερο χρώμα κραγιόν στα χείλη για να συμπληρώσεις ένα βαρύτερο μακιγιάζ ματιών.
4. Για να παρατείνεις την διάρκεια του κραγιόν σου, τοποθέτησε λίγο υγρό make-up στα χείλη και ταμπονάρισε το με μια διάφανη πούδρα. Επανασχεδίασε το σχήμα τους με ένα μολύβι χειλιών (στην ίδια απόχρωση με του κραγιόν) διορθώνοντας τυχόν ασυμμετρίες και γεμίζοντας και το εσωτερικό τους. Άπλωσε το κραγιόν σου με ένα ειδικό πινελάκι για κραγιόν.
5. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου κραγιόν που ταιριάζει στον χρωματικό σου τόνο, χωρίς να χρειαστεί απαραίτητα να το αγοράσεις, αναμειγνύοντας διάφορες αποχρώσεις από κραγιόν που υπάρχουν στο νεσεσέρ σου (π.χ. ένα καφέ κραγιόν με ένα ροζ)
6. Λίγη ώρα πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου, άπλωσε στα χείλη σου ένα lip balm για να τα ενυδατώσεις, ώστε το κραγιόν να γλιστρήσει απαλά και να απλωθεί ομοιόμορφα στα χείλη σου.
7. Τα ματ κραγιόν είναι ιδανικά για την ημέρα και λόγω της σύστασης τους διαρκούν περισσότερο.
8. Αν θες τα χείλη σου να δείχνουν πιο ζουμερά, αφού απλώσεις το κραγιόν στα χείλη σου, επέλεξε ένα διάφανο gloss και τοποθέτησε το στο κέντρο του κάτω χείλους.
9. Αν το κραγιόν που έβαλες σου φαίνεται πολύ έντονο, πέρασε μια στρώση από ένα gloss 1 τόνου πιο ανοιχτού από του κραγιόν σου και θα δεις αμέσως τη διαφορά!


Διαβάστε επίσης: