Σελίδες

Πώς θα καταλάβετε ότι θέλει να κάνει sex μαζί σας


Παρατηρείστε τα σημάδια και διευκολύνετε την κατάσταση!
Toν έχετε προσέξει, σας αρέσει, σας αναστατώνει και όποτε τον βλέπετε θέλετε να τον βάλετε κάτω να του σκίσετε τα ρούχα και να του κάνετε καυτό sex; Μέχρι εδώ καλά, δυστυχώς όμως δεν έχετε ιδέα αν αυτός σας θέλει ή έστω σας έχει προσέξει σαν γυναίκα. Αν είστε από αυτές που δεν κολλάνε σε τίποτα, τότε ο μόνος δρόμος είναι η κατά μέτωπον επίθεση! Αν πάλι, είστε από τις άλλες, τις πιο ντροπαλές που πιστεύετε ότι ο άντρας θα πρέπει να είναι ο κυνηγός και η γυναίκα το θήραμα, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να... περιμένετε τη δική του κίνηση. Για να μην περιμένετε όμως τσάμπα και βερεσέ, καλό θα ήταν να μπείτε στον κόπο να παρατηρήσετε έστω κάποια σημάδια τα οποία μαρτυρούν ότι το αγόρι, θέλει κι αυτό με τη σειρά του να σας βάλει κάτω και να σας κάνει... διάφορα! Συγνώμη κουκλίτσες μου, αλλά μόνο στις πριγκίπισσες τα έχουν όλα έτοιμα...
1. Η στάση του σώματος όταν στέκεται μπροστά σας είναι πολύ σημαντική. Αν ώμοι και στέρνο είναι γυρισμένα προς το μέρος σας, ακόμα και αν κοιτάζει αλλού, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σας βλέπει φιλικά. Παρατηρείστε και τον ίδιο σας τον εαυτό και θα πειστείτε...
2. Σας κοιτάζει επίμονα. Και όταν λέμε επίμονα, δεν εννοούμε σαν κάποιο τρελό που έχετε απέναντί σας στο μετρό. Πολύ απλά, διατηρεί την οπτική σας επαφή για πάνω από 5 δευτερόλεπτα. Αν λοιπόν παρατηρήσετε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον ο χριστιανός προσπαθεί να σας στείλει κάποιο μήνυμα ότι του αρέσετε. Και μάλλον, αν προσπαθεί έτσι, είναι πιο ντροπαλός από εσάς!
3. Χαμογελάει με την άκρη των χειλιών του. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε, φέρτε στο μυαλό σας τον Σάκη Ρουβά. Αν λοιπόν, το χαμόγελό του όταν σας κοιτάει είναι κάπως έτσι, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει ναν κάνει sex μαζί σας. Για κάτι παραπάνω δεν εγγυόμαστε, αλλά το sexaκι σας θα το έχετε!
4. Eκεί που μιλάτε παρατηρείτε ότι αγγίζει τη ζώνη ή τις τις τσέπες του παντελονιού του; Μην αναρωτιέστε λοιπόν! Σας θέλει, και ίσως του είναι και δύσκολο να το κρύψει γι' αυτό και προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας από την μέση και κάτω... Ξέρετε τώρα, στο επίμαχο!
5. Μπορεί να θεωρείτε ότι τις περισσότερες φορές ένα βλέμμα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, αλλά στην περίπτωση που κάθε φορά που τυχαίνει τα βλέμματά σας να συναντηθούν, εκείνος γέρνει νωχελικά κα αρκούντως ναζιάρικα το κεφάλι στο πλάι τότε ορμήστε! Το παιδί σας θέλει και το δείχνει. Μην το παίζετε δύσκολη, δεν πρόκειται να φανεί από αυτό το... ήθος σας!