Σελίδες

Έγραψαν τη γρηγορότερη νουβέλα του κόσμου σε 5 ώρες και 35 λεπτάΤο παγκόσμιο ρεκόρ για τη γρηγορότερη νουβέλα στον κόσμο κατέρριψαν 53 Ρουμάνοι συγγραφείς.

Η συγγραφή ξεκίνησε στις 10:20 το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου με τους τέσσερις κύριους αφηγητές, συγγραφείς Γκάμπριελ Ντεσούμπλ, Φλορίν Ιάρου, Ράζβαν Τούπα και Μάριους Τσίβου να καταστρώνουν το σχέδιο και να βρίσκουν τον τίτλο του έργου: «Santa Claus & Co. Η πιο γρήγορη νουβέλα στον κόσμο».
Ο εκδοτικός οίκος «Art Publishing House» ο οποίος θα δημοσιεύσει τη νουβέλα των 288 σελίδων διεκδικεί μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες με το επίτευγμα που δεν έχει προηγούμενο και ζήτησε η αξιολόγηση και η επικύρωσή του να γίνει την παραμονή των Χριστουγέννων. Εκπρόσωποι των Ρεκόρ Γκίνες ανακοίνωσαν ότι για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί ειδική κατηγορία.
«Το εγχείρημα σίγουρα θα μείνει στην ιστορία. Εργαστήκαμε με ενθουσιασμό, με ομαδικό πνεύμα και βάλαμε στην άκρη το εγώ για λίγες ώρες» υπογράμμισε ο Φλορίν Ιάρου.