Σελίδες

Οι άντρες ξέρουν το αμάξι τους καλύτερα από τα γεννητικά τους όργανα





Ανεπανόρθωτα εκθέτει τους άντρες –τουλάχιστον στη Βρετανία– νέα έρευνα, σύμφωνα με την οποία μπορούν να βρουν με κλειστά μάτια το δείκτη των λαδιών του αυτοκινήτου τους, αλλά την ίδια ώρα πιστεύουν ότι οι σπερματικοί τους πόροι βρίσκονται στα... αφτιά.


Συνολικά 1.500 άνδρες συμμετείχαν στην έρευνα του Men's Health Forum που έγινε σε συνεργασία με ιατρική ιστοσελίδα, με το 90% να δηλώνει ότι ξέρει που βρίσκεται ο δείκτης των λαδιών του αυτοκινήτου τους και το 89% να γνωρίζει πού βρίσκεται το ψυγείο. Ωστόσο, μόνο το 52% εξ αυτών κατάφεραν να απαντήσουν σωστά πού στο σώμα τους βρίσκονται οι σπερματοδόχοι κύστεις και οι σπερματικοί πόροι, οι οποίοι, σύμφωνα με το 8% των ερωτηθέντων, βρίσκονται στα αφτιά.
Παράλληλα, σχεδόν οι μισοί δεν ήξεραν σε τι χρησιμεύει ο προστάτης, ενώ δεν είχαν ιδέα ότι κάπου στα γεννητικά τους όργανα βρίσκεται κάτι που ονομάζεται επιδιδυμίδα.
Επίσης, μόνο το 6% γνώριζε τις συνηθισμένες αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας, με το ένα τρίτο να την αποδίδει στα πολύ στενά τζιν και το 9% να θεωρεί υπεύθυνο τον υπερβολικό αυνανισμό. Μάλιστα, 1 στους 10 χαρακτήρισε κλασικό δείγμα στυτικής δυσλειτουργίας την ευαισθησία στη ζέστη και τα πικάντικα φαγητά.
Τέλος, δύο στους πέντε ερωτηθέντες δεν γνώριζαν τα βασικά συμπτώματα των κυριότερων σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, με τον 1 στους 20 να πιστεύει ότι το κύριο σύμπτωμα όλων αυτών των ασθενειών είναι η αφυδάτωση.