Σελίδες

(Ah) Couture La La!

Η νέα χρονιά ξεκινάει με... Juicy news!



Αφού λανσαρίστηκε αποκλειστικά στα Macy's το Δεκέμβριο, ήρθε η ώρα να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του: το Couture La La είναι το νέο άρωμα με υπογραφή Juicy Couture, που αποκαλύπτει κρυφές πλευρές του Juicy girl.



«Υπάρχουν πολλές όμορφες, σαγηνευτικές νότες στο Couture La La, το οποίο αντικατοπτρίζει το κορίτσι της Juicy Couture» λέει η LeAnn Nealz, Πρόεδρος και Chief Creative Officer του brand. «Υπάρχουν πολλά επίπεδα στην προσωπικότητά της. Έχει αυτοπεποίθηση και είναι θαρραλέα αλλά ταυτόχρονα είναι θηλυκή και σαγηνευτική. Το κορίτσι Juicy Couture ζεί και αναπνέει couture- είναι κομμάτι του στυλ της και των αρωμάτων που επιλέγει. Το Couture La La ξυπνά το ανεξάρτητο πνεύμα της, κάνει statement χωρίς να είναι επιτηδευμένο». 




Η έμπνευση για αυτό το ελιξίριο ήταν η κλασική κομψότητα του original Juicy Couture. Μόνο που το Couture La La είναι λίγο πιο punk rock, πιο απαλευθερωμένο, απρόσμενο και τολμηρό αλλά πάντοντε... couture! Στο χυμό του πρωτατωνιστούν ζωηρά εσπεριδοειδή, πράσινο μήλο και μούρα που φλερτάρουν με  λευκά λουλούδια, άνθη πορτοκαλιάς και φύλλα βιολέτας ενώ στο τέλος, απαλά ξύλα και υγρό musk αφήνουν το αισθησιακό τους αποτύπωμα. 



Αλλά και το μπουκάλι του έχει σαφή αναφορά στο πρώτο άρωμα, φοράει ένα κοριτσίστικο ροζ χρώμα και τον "λαιμό" του στολίζει ένας φιόγκος σε φλούο φούξια και ένα αυθεντικό punk rock charm της Juicy Couture.