Σελίδες

Η Λέσβος στην Τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης στην Ολλανδία


Ο  Φορέας Τουρισμού Μολύβου, ανέλαβε την πρωτοβουλία και οργάνωσε την συμμετοχή της Λέσβου στην τουριστική έκθεση Vakantiebereus 2013 της Ουτρέχτης Ολλανδίας.

Η έκθεση ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 13 Ιανουαρίου. Είναι από τις πιο σημαντικές για την Λέσβο γιατί οι Ολλανδοί παρότι είναι μία μικρή τουριστική αγορά είναι η μόνη που κρατήθηκε με πολύ μικρή πτώση σε σχέση με το 2011 και είναι η πρώτη  χώρα σε διανυκτερεύσεις στο νησί μας.  Η  πρώτη ημέρα της  Έκθεσης ήταν  για επαγγελματίες του Τουρισμού ( εκπροσώπους τουριστικών οργανισμών, Γραφείων-Πρακτορείων, Δημοσιογράφων) και από την δεύτερη ημέρα λειτουργίας της, είναι ανοιχτή στο κοινό.
Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου διαπιστώνοντας ότι η Λέσβος θα έμεινε έξω από την σημαντικότερη για το νησί μας έκθεση, έκλεισε περίπτερο σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. και οργάνωσε την συμμετοχή της Λέσβου με στελέχωση από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου. Την  συμμετοχή στην τουριστική Έκθεση της Ουτρέχτης χρηματοδοτούν επίσης η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου και η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου.