Σελίδες

Πως να καταλάβεις αν μια γυναίκα προσποιείται οργασμό
Το πρόσωπο φαίνεται να είναι άλλωστε εκείνο που προδίδει τον οργασμό  ή την προσποίηση αυτού.
Το οργασμικό μας πρόσωπο είναι ένα θέμα ταμπού και η αλήθεια είναι πως την στιγμή εκείνη δεν έχει και την καλύτερη έκφραση στον κόσμο. Μην παραξενευτείς αν μια γυναίκα  παίρνει σαν παράδειγμα τους προσποιητούς οργασμούς στην ώρα του Χολιγουντιανού σεξ.
Το αληθινό οργασμικό μας πρόσωπο:
Σύμφωνα με την έρευνα της Κοξ, το πρόσωπό μας την ώρα του οργασμού είναι ξαναμμένο, κοκκινωπό, ιδρωμένο, παραμορφωμένο, το στόμα μισάνοιχτο (λίγο πριν του φύγει το σαλάκι) και οι θόρυβοι που ακούγονται την ώρα εκείνη είναι περίεργοι ενώ μέσα στο πάθος και την τούρλα του οργασμού, μπορεί να πεις τα πιο ακατάλληλα πράγματα.
Μάλιστα, ο σύμβουλος ζευγαριών David M. Schnarch είναι μεγάλος οπαδός του σεξ / οργασμού με ανοιχτά μάτια στη λογική πως μια τέτοια κορυφαία στιγμή (όπως κι εκείνη του φιλιού) δεν μπορείς να κάνεις βαθύτερη επαφή με μάτια ερμητικά κλειστά! Προτείνει μάλιστα στα ζευγάρια που τον συμβουλεύονται να κάνουν σεξουαλικές ασκήσεις στο σπίτι με μάτια ορθάνοιχτα! Η ντροπή δεν έχει θέση στο κρεβάτι κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να χωνέψετε!


Για να πετύχεις τον οργασμό της , δοκίμασε τα παρακάτω:
Το τραπεζάτο: αυτό είναι που λέμε θα σου κάνω το τραπέζι και το κρεβάτι μαζί. Ξαπλώνεις σε τραπέζι που να σε αντέχει, στην άκρη, φέρνεις τα πόδια στους ώμους του και τον αφήνεις να διεισδύσει.
Παραλλαγή: αντί να αφήνεις τους γλουτούς πάνω στο τραπέζι, ζητάς από τον καλό σου να τραβήξει τα οπίσθιά σου ψηλά και προς το μέρος του. Η διείσδυση είναι μεγάλη κι ο οργασμός ακόμα μεγαλύτερος.
Πιάσε τη βάση: Είσαι από πάνω του, έχει διεισδύσει κι εκεί που η δράση προχωρά, πιάνεις τη βάση του πέους του (ενώ είναι μέσα σου) με τον αντίχειρα και το δείκτη και το ανεβοκατεβάζεις βοηθώντας την κίνηση. Ο οργασμός μεγαλώνει για σένα και το πέος σου.
Κάνε το V: επειδή η κλειτορίδα κρύβεται κάτω από τα μεγάλα χείλη του αιδοίου, ζήτα του να κάνει ένα V με τα δάχτυλά του και να τραβήξεις προς τα πίσω τα χείλη, φανερώνοντας το αιδοίο. Έτσι, η ηδονή σου θα έρθει γρηγορότερα.