Σελίδες

AΘΩΟΣ o Xρ.Βαλασέλλης το δίκαιο επικράτησε και η καινοτομία δεν τιμωρήθηκε .

Τελικά το δίκαιο επικράτησε και η καινοτομία δεν τιμωρήθηκε... Αθώος ο Χρήστος Βαλασέλλης, αθώες και οι πρωτοπόρες ιδέες του!! 

Το δικαστήριο πριν απο λίγο αποφάσισε οτι ο κος Βαλασέλλης είναι Αθώος μετα απο την περιπέτεια του, που κατηγορούνταν για «παράνομες εκπομπές τηλεοπτικού σήματος» και «παραχώρηση οικίσκου για τις παράνομες εκπομπές τηλεοπτικού σήματος» αντίστοιχα.
Το δικαστήριο έκρινε ότι η ισχύς εκπομπής ήταν πολύ μικρή σε σχέση με αυτό που ορίζει ο νόμος και αποδέχτηκε τον ισχυρισμό περί «εκπομπών για λόγους δοκιμής λογισμικού νέας τεχνολογίας».

Αναμένουμε τώρα να δούμε το τι θα γίνει και με τον JAYZEE. O Jayzee είναι ένα πειραματικό project με στόχο να αποδείξει ότι και στην Ελλάδα μπορεί να γίνει ανάπτυξη νέας τεχνολογίας.
O Jayzee είναι βασισμένος στο λογισμικό Jazler (JAZLER>JZ>JAYZEE) που είναι λογισμικό ραδιοφωνικού αυτοματισμού και ουσιαστικά θέλουμε να πετύχουμε την επίτευξη ροής πλήρους τηλεοπτικού προγράμματος με καρδιά ένα μόνο λογισμικό, που θα φροντίζει να οργανώνει όλο το υλικό και να το μεταδίδει στις κατάλληλες και προγραμματισμένες ώρες που έχουν οριστεί, με την απαιτούμενη σειρά, την καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας (1080p/HD/MPEG4) αλλά και με ενσωματωμένη υποστήριξη ακίνητων και κινούμενων γραφικών, ζωντανής μετάδοσης από το studio κλπ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, πράγμα που θα καταφέρει να μειώσει το κόστος παραγωγής ζωντανού τηλεοπτικού προγράμματος κατά 80%. Οπως όλοι έτσι και εμέις ελπίζουμε κάποτε να ολοκληρωθεί