- 1
Άπλωσε την βρώμη, τα αμύγδαλα, και το σουσάμι σε ένα μεγάλο κομμάτι μαγειρικού χαρτιού
- 2
Ψήσε στο γκρίλ του φούρνου για περίπου δέκα λεπτά να γίνουν τραγανά, ανακινώντας ελαφρα ανα διαστήματα
- 3
Πρόσθεσε τα δημητριακά, τα βερύκοκα και τις σταφίδες και ανακάτεψε
- 4
Σε μικρό κατσαρολάκι ανάμειξε το βούτυρο, τη ζάχαρη,το μέλι, τη βανίλια και το αλάτι. Ζέστανε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς για περίπου 5 λεπτά
- 5
Πρόσθεσε το μείγμα αμέσως επάνω στα δημητριακά και τη βρώμη και με ένα κουτάλι ανακάτεψε καλά ώστε να μην μείνει κανένα στεγνό σημείο.
- 6
Λάδωσε ελαφρά τα χέρια και πίεσε την ζύμη να έχει ένα όμοιο στρώμα επάνω στην λαδόκολλα. Περίπου 5 εκατοστά.
- 7
Άφησε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα και κόψε σε οκτώ ίσα κομμάτια