Σελίδες

Άγιος Βαλεντίνος στην Κρεβατοκάμαρα σου

Η  ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει γι αυτό πρέπει να διαμορφώσεις κατάλληλα το σπίτι σου και ιδιαίτερα την κρεβατοκάμαρα σου!Τα λουλούδια τα κεριά τα σατέν σεντόνια είναι μερικά από τα αντικείμενα must στον χώρο σου!




  Θα μπορούσες να γεμίσεις το δωμάτιο με λευκά και κόκκινα κεριά αναμμένα είτε στο πάτωμα είτε στο τραπέζι...





Λουλούδια Λουλούδια παντού μπορείς να τα βάλεις σε βάζα ή να ρίξεις ροδοπέταλα στο κρεβάτι,στο πάτωμα ή να σχηματίσεις καρδιές στο πάτωμα...




Όσον αφορά τα σεντόνια.... Προτείνω σατέν κόκκινα ή μαύρα για να σας φτιάξουν τη διάθεση...












όσο για τα εσώρουχα:

Η φετινή σαιζόν έδωσε προτεραιότητα στα χρώματα, σε αντίθεση με τις συλλογές ρούχων. Βασιλιάς των χρωμάτων και αγαπημένο των αντρών, το κόκκινο πρωταγωνίστησε!
Σε αποχρώσεις από ανοιχτό-πορτοκαλί ως σκούρο  βυσσινί αποτελεί από μόνο του μια πρόκληση, όσο απλό και διακριτικό να είναι το σετ των εσωρούχων.. Τα φετινά σχέδια σε κόκκινο διατηρούν ένα διακριτικό γαρνίρισμα δαντέλας επάνω σε σατέν ή βαμβακερή λύκρα, που αναδεικνύουν περισσότερο τον chic τους χαρακτήρα. Ενδιαφέρον είναι και ό συνδυασμός με μαύρες ή γκρι λεπτομέρειες.

Φετίχ των αντρών και αγαπημένα των γυναικών σχεδόν από πάντα, το μαύρο στα εσώρουχα έχει τη θέση του μαύρου.Το μαύρο στα εσώρουχα βρίσκει τον καλύτερο σύντροφο του στη δαντέλα...Ας μεν ξεχνάμε το μαύρο νυχτικό , τις μεταξωτές μαύρες κάλτσες της και  φυσικά ο συνδυασμός του με κόκκινο σχέδιο, είναι που πραγματικά κινεί το ενδιαφέρον.