Σελίδες

Η Ριάνα δημιουργεί τα δικά της προϊόντα για τη M.A.C.



Η διάσημη τραγουδίστρια συνεργάζεται με τη γνωστή εταιρεία καλλυντικών για την κυκλοφορία της σειράς μακιγιάζ RiRi Hearts, η οποία θα φέρει την προσωπική της σφραγίδα.



H όμορφη σταρ φαίνεται πως έχει ανοίξει πλέον για τα καλά τα φτερά της και προς άλλους τομείς εκτός από το τραγούδι και τη μουσική. Έπειτα από την προσωπική της συλλογή ρούχων, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, για λογαριασμό γνωστού βρετανικού brand, η Ριάνα πλέον φλερτάρει και με τον κόσμο της ομορφιάς.



Η γνωστή εταιρεία καλλυντικών M.A.C. μόλις ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, με σκοπό τη δημιουργία εντυπωσιακών προϊόντων μακιγιάζ που θα φέρουν την υπογραφή της. Αρχικά θα είναι διαθέσιμο το κραγιόν Riri Woo σε σκούρα απόχρωση, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο της κραγιόν Ruby Woo της M.A.C. Συνολικά μέσα στο 2013 θα κυκλοφορήσουν τέσσερις διαφορετικές συλλογές με την επωνυμία RiRi Hearts. Όπως αναφέρει και η ίδια η Ριάνα, «πάντα όταν ήθελα να ανακαλύψω νέες, ξεχωριστές αποχρώσεις για να ανανεώσω το μακιγιάζ μου, ήξερα ότι έπρεπε να επισκεφτώ τα M.A.C. Χρησιμοποιώ τα προϊόντα του brand εδώ και πολλά χρόνια, συνεπώς για εμένα η συνεργασία αυτή προέκυψε ως φυσικό επακόλουθο».

Και συνεχίζει: «Ακόμα και οι φίλες μου πήραν μέρος στη διαδικασία της επιλογής των αποχρώσεων και των συνθέσεων που θα περιλαμβάνονται στις συλλογές. Ήταν πολύ διασκεδαστικό!».
Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε με ανυπομονησία την άφιξη των πρώτων RiRi Hearts στα καταστήματα M.A.C. της Ελλάδας!

Elle.gr