Σελίδες

Τι σου κρύβει αυτή η εκρηκτική Πανσέληνος;


Τώρα οι σχέσεις σου βρίσκονται στο μικροσκόπιο και εσύ αποφασίζεις να ξεκουνήσεις από την βολή σου και να δεις τα πράγματα να αλλάζουν αφού αυτή η Πανσέληνος σε ταρακουνάει. Το βασικό είναι σε ποιο τομέα. Παρακάτω θα βρεις αναλυτικότερα με βάση το ζώδιο σου πώς σε επηρεάζει για να είσαι προετοιμασμένη!

Κριός: αυτή η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σου των συντρόφων θα σε επηρεάσει σε θέματα σχέσεων. Οι ξαφνικές αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της περιόδου και αυτό που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ανοιχτή και έτοιμη να αλλάξεις τα σχέδια σου για αποφύγεις πιθανούς κινδύνους αλλά και για να μην χάσεις ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων που σου παρουσιάζονται απρόσμενα!
Ταύρος: η Πανσέληνος αυτή στον έκτο οίκο της εργασίας σου δεν αποκλείεται να ταρακουνήσει λίγο τα νερά σου σε αυτόν τον τομέα αυτές τις μέρες. Κάποιες κρίσεις που σχετίζονται με την δουλειά είναι μέσα στο παιχνίδι ενώ εσύ καλείσαι να δράσεις άμεσα και αποφασιστικά και δεν αποκλείεται να αναπτύξεις και νέες δεξιότητες αλλά και να ξεκουνηθείς λιγάκι παρά να “κάτσεις στ'αυγά” σου και να μείνεις σε μια στάσιμη κατάσταση.
Δίδυμος: αυτή η πανσέληνος στον Ζυγό στον πέμπτο οίκο των σχέσεων και της δημιουργικότητας δεν αποκλείεταιι να ταρακουνήσουν την αισθηματική σου ζωή. Ξαφνικές έλξεις ικανοποιούν την ανάγκη σου για αλλαγή ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείς μέσα σε ένα λεπτό. Εδώ πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται όσο γρήγορα σου ήρθε ο έρωτας να σου εξαφανιστεί κιόλας!
Καρκίνος: η ενδοικογενειακή ησυχία και ηρεμία ταράζονται λιγάκι αυτή την περίοδο. Συναισθήματα που τα κρατούσες πολύ καλά κρυμμένα μπορεί αν έρθουν τώρα στην επιφάνεια και να εντυπωσιάσουν εσένα και την οικογένεια σου! Ακόμη τώρα μπορεί να σκεφτείς πώς μια αλλαγή και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι αυτό που ζητάς.
Λέων: συζητήσεις ρουτίνας μπορεί αν οδηγήσουν τώρα σε μια έκρηξη νέων ιδεών με αυτή την Πανσέληνο στον οίκο της επικοινωνίας σου! Ένα απλό σου σχόλιο μπορεί να προκαλέσει άπειρες αντιδράσεις και εσύ δεν αποκλείεται να έχει διάφορε εκρήξεις! Μην ξεχνάς και εδώ πως η υπομονή είναι αρετή και καλά θα κάνεις να αποφύγεις τους τσακωμούς.
Παρθένος: η Πανσέληνος αυτή στον τομέα του εισοδήματος σε βάζει στο τρυπάκι να εξερευνήσεις τα οικονομικά σου και να εστιάσεις στα θετικά. Αυτή η ξαφνική αφύπνιση που σου προκαλεί φρόντισε να οδηγήσει σε ένα προγραμματισμό παρά σε ένα αλόγιστο σκόρπισμα χρημάτων!

Ζυγός: αυτή η Πανσέληνος στο οίκο του εαυτού σου είναι ένα δυνατό σημάδι για την αλλαγή. Οι σχέσεις αλλάζουν, η εμφάνιση σου αλλάζει και αυτή και οι γύρω σου βλέπουν αυτή την μεγάλη αλλαγή. Τώρα είναι η ώρα να αισθανθείς επιτέλους ελεύθερη και να εξερευνήσεις τους ανθρώπους και τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετωπίζεις.
Σκορπιός: ένα πνευματικό ξύπνημα φέρνει μαζί της αυτή η ανατρεπτική Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου την ιδιωτικότητας. Το να σπάσεις τα δεσμά σου τώρα φαίνεται να είναι το μόνο που σε ενδιαφέρει είτε μιλάμε για τα θρησκευτικά ή να φιλοσοφικά σου πιστεύω. Τώρα σου έρχονται ιδέες που μπορεί να σου αποκαλύψουν πληροφορίες που σου εμφανίζονται από το πουθενά!
Τοξότης: οι σχέσεις με τους φίλους σου μπορεί να αλλάξουν τελείως αυτό το διάστημα όπως και οι ρόλος σου σε ομάδες. Ίσως τώρα έχεις την τάση να προσελκύεις βίαια άτομα πράγμα που πρέπει κάπως να καταπολεμήσεις. Αν τώρα αποφασίσεις να συμμετέχεις σε κάποιο νέο πρότζεκτ τότε θα έχεις όλο τον απαραίτητο ενθουσιασμό για να παραμείνει αμείωτο το ενδιαφέρον σου!
Αιγόκερως: καλά θα κάνεις να περιμένεις να έρθουν τα πάνω-κάτω στην δημόσια ζωή σου. Η Πανσέληνος αυτή στον δέκατο οίκο της καριέρας σου σου φέρνει τα πάνω κάτω σε αυτούς τους τομείς και αυτό σημαίνει πως μπορεί άτομα επιρροής στα επαγγελματικά σου να φανούν αναξιόπιστα. ίσως πρέπει απλά να σκεφτείς μήπως πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου και για άλλους επαγγελματικούς ορίζοντες.
Υδροχόος: αυτή η Πανσέληνος στο ένατο οίκο σου του μυαλού μπορεί να αλλάξει τελείως τα σχέδια σου για το μέλλον! Ευτυχώς είσαι ανοιχτό μυαλό αλλά πρόσεξε μήπως τα σχέδια σου για ταξίδια και εκπαίδευση δεν έχουν την πορεία που είχες υπολογίσει.
Ιχθείς: η αληθινή αγάπη και τα οικονομικά σου μπορεί να αλλάξουν και να επηρεαστούν από αυτή την Πανσέληνο. Μπορεί το να κάνεις μαι νέα σχέση ή το πιάσεις μια νέα δουλειά να μοιάζει σωστό αλλά άφησε λίγο την παρόρμηση και δοκίμασε νέα πράγματα αρκεί να μην δίνεις πολύ μακροχρόνιες υποσχέσεις.
Πηγή: womenonly