Σελίδες

Κόλπα για να μην λαδώνουν τα Μαλλιά!




Αν τα μαλλιά σας έχουν την τάση να λαδώνουν γρήγορα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, ώστε να μειώσετε τη λιπαρότητα τους. Με απλά προϊόντα και χωρίς πολλά έξοδα!





Μάσκα με γιαούρτι: Οι ειδικοί προτείνουν την παρακάτω μάσκα για όσους υποφέρουν από υπερβολική λιπαρότητα στα μαλλιά, αλλά υπογραμμίζουν πως απαιτεί τακτική εφαρμογή, μία φορά την εβδομάδα, για φανούν τα αποτελέσματα. Θα χρειαστείτε: Πέντε κουταλιές της σούπας γιαούρτι, μία κουταλιά της σούπας baking soda και άλλη μία φρέσκο χυμό λεμονιού. Αναμειγνύετε τα υλικά και απλώνετε το μείγμα στα μαλλιά, από την ρίζα μέχρι την άκρη, και το αφήνετε για σαράντα λεπτά. Έπειτα ξεπλύνετε μόνο με νερό.

Μάσκα με γιαούρτι και λεμόνι: Ότι πρέπει για λιπαρά μαλλιά! Χτυπάτε 5 κ.σ. γιαούρτι και 5 κ.σ. χυμό από λεμόνι. Απλώνετε στα μαλλιά για μισή ώρα και μετά λούζεστε κανονικά.

Φυσική μάσκα  με άργιλο: Θα χρειαστείτε: ένα ασπράδι αυγού, 4 κουταλιές της σούπας χυμό εσπεριδοειδών, 2 κουταλάκια του γλυκού άργιλο σε σκόνη (υπάρχει και στα σούπερ μάρκετ). Απλώνετε στα μαλλιά για μισή ώρα και μετά κάνετε πολύ καλό λούσιμο